ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Δημοτικός αστυνομικός κάνει κεφαλοκλείδωμα σε ηλικιωμένο κατά τη διάρκεια του ελέγχου (βίντεο)Έναν επεισοδιακό έλεγχο των δημοτικών αστυνομικών, στο πλαίσιο των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας, στην πλατεία Συντάγματος κατέγραψε η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Όπως φαίνεται, άνδρας της δημοτικής αστυνομίας κάνει κεφαλοκλείδωμα σε ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος αντέδρασε τραβώντας το μπλοκ του δημοτικού αστυνομικού, όταν εκείνοι πήγαν να του επιβάλουν πρόστιμο. 

Οι άνδρες της δημοτικής αστυνομίας, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο τηλεoπτικός σταθμός Alpha, κατά τη διάρκεια ελέγχου στα πλαίσια του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας των πολιτών βρήκαν τον ηλικιωμένο, που κατέβηκε από το τρόλεϊ, χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν ξεκίνησαν να του βεβαιώνουν το πρόστιμο αυτός αντέδρασε.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, ο άνδρας τους πέταξε κάτω το μπλοκ με τις κλήσεις και τότε ένας από τους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας του έκανε κεφαλοκλείδωμα, προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσει.
caller.gr
« PREV
NEXT »