ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τη Γορτυνιακή φύση απόλαυσε ο Γιώργος Τσαλίκης | «Το βουνό είναι άλλη φάση»!



Τη Γορτυνία επέλεξε για να περάσει μέρος των διακοπών του για άλλη μια χρονιά ο γνωστός και πολύ αγαπητός καλλιτέχνης Γιώργος Τσαλίκης. Αμέσως μετά τον 15Αύγουστο έφτασε στο γραφικό χωριό Παναγιά (Ζέρζοβα) από όπου κατάγεται η όμορφη σύζυγός του ιατρός Δώρα Χαρ. Δημητροπούλου. Διέμειναν οικογενειακώς στο σπίτι τους στο χωριό και από εκεί έκαναν εξορμήσεις σε κοντινά χωριά, όπως Δημητσάνα και Ζάτουνα. Μάλιστα στη Ζάτουνα χάρηκε τη δροσιά του βουνού, αφού το βράδυ κυκλοφορούσε με ζακέτα, καθώς η θερμοκρασία ήταν 19 βαθμούς.

Το ζευγάρι επιλέγει τις διακοπές στο βουνό, όταν αναζητά ημέρες ξεκούρασης και ηρεμίας. Όπως σημειώνει ο επιτυχημένος τραγουδιστής το καλοκαίρι είναι ωραία να κάνεις διακοπές στην παραλία, αλλά «το βουνό είναι άλλη φάση»!

Ο ίδιος για άλλη μια φορά δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξυμνώντας την περιοχή και προσκαλώντας τον κόσμο να την επισκεφτεί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα Δημητροπούλου είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, ενώ ο έρωτάς τους μετρά πάνω από 25 χρόνια! Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ πάντα βρίσκουν χρόνο να περνούν ευτυχισμένες στιγμές μαζί τους. Ο γνωστός τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια παράλληλα δραστηριοποιείται και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Συγκεκριμένα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές εξελέγη δεύτερος σε σειρά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Περιστερίου, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους όλης της χώρας. Αμέσως μετά ανέλαβε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αντιδήμαρχος Κέντρων Φιλίας, με πλούσια μέχρι τώρα δραστηριότητα!

Π.Κ.


« PREV
NEXT »