ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Οι ''αιματοβαμμένοι'' δρόμοι της Κυνουρίας | Έκκληση τοπικών φορέων: ''Να σταματήσουμε να κηδεύουμε τα παιδιά μας''


Tα Αθλητικά Σωματεία, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και οι Σύλλογοι Γονέων – Κηδεμόνων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με αφορμή το τραγικό χαμό ενός ακόμα νέου ανθρώπου στην επαρχιακή οδό Άστρους - Λεωνιδίου, προχωρά σε ψήφισμα Διαμαρτυρίας και κάλεσμα Κινητοποιήσεων με σκοπό να ακουστεί η φωνή τους και να λάβει τέλος εδώ και τώρα αυτό το έγκλημα.

Ψήφισμα Διαμαρτυρίας και Κάλεσμα Κινητοποιήσεων.
Με το παρόν Ψήφισμα Διαμαρτυρίας τα Αθλητικά Σωματεία, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και οι Σύλλογοι Γονέων – Κηδεμόνων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ενώνουμε τις φωνές, την αγωνία μας, αλλά και την οργή μας, για να απαιτήσουμε λύσεις, άμεσα και αποτελεσματικά, στο χρόνιο πρόβλημα και διαρκές «έγκλημα» που συντελείται στο «ανθρωποφάγο» οδικό δίκτυο του Δήμου μας.
Για να σταματήσουμε να κηδεύουμε τα παιδιά μας, να θρηνούμε ανθρώπινες ζωές. Για να πάψουμε να κινδυνεύουμε και να παίζουμε τις ζωές μας κορώνα – γράμματα με το χάρο, κάθε φορά που κυκλοφορούμε στους δρόμους μας.
Καλούμε τους όποιους αρμόδιους και υπεύθυνους φορείς και απαιτούμε να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους, να πράξουν τα δέοντα και αυτονόητα. Να δρομολογήσουν τα απαραίτητα έργα και να προσδώσουν λύσεις.
Στις 24 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00΄, κλείνουμε για λίγα λεπτά, συμβολικά και ως πρώτη μας αντίδραση και αρχή, την επαρχιακή οδό Άργους – Λεωνιδίου στο τμήμα των ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Άστρους και στο σημείο όπου το τελευταίο χρονικό διάστημα τέσσερα συνεχόμενα τροχαία δυστυχήματα συντάραξαν την τοπική μας κοινωνία .
Να είμαστε, και θα πρέπει να είμαστε, όλοι εκεί. Γιατί πρέπει να ακουστεί, και θα ακουστεί, η φωνή μας.
Η περαιτέρω σιωπή και αδράνεια μας καθιστούν συνυπεύθυνους και «συνένοχους».
« PREV
NEXT »