ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Συνάντηση Νίκα με του προέδρους των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου


Προγράμματα για την ενίσχυση της ιδιωτικής οικονομίας και της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τους προέδρους των 5 Επιμελητηρίων της Περιφέρειας, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στην Τρίπολη χθες Τρίτη 4 Αυγούστου.

Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε ότι ήδη “τρέχει” ένα σχετικό πρόγραμμα και σύντομα θα ακολουθήσουν άλλα δύο, επαναλαμβάνοντας ότι “η βούληση της περιφερειακής Αρχής είναι η στήριξη του ιδιωτικού τομέα”.

Στη εν λόγω συνάντηση, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων μεταξύ της Περιφέρειας και των Επιμελητηρίων σε όλα τα ζητήματα που συζητήθηκαν, συμφωνήθηκε δε να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία ώστε να ενημερώνονται όλοι οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες.

Παρόντες στη χθεσινή συνάντηση ήταν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης, Λακωνίας Γιάννης Παναρίτης και Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, καθώς επίσης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας με την ιδιότητά του ως πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας).
« PREV
NEXT »