ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Νέοι «επισκέπτες» στην λίμνη Λάδωνα (pics)


Ο Σύλλογος Γορτυνίας ‘Ο Λάδωνας’ με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό ότι πριν μερικές μέρες απελευθερώθηκαν καραβίδες στη Λίμνη του Λάδωνα. 

Η κίνηση αυτή αποτελεί πρωτοβουλία του κ. Θεόδωρου Κακούρη, Πρόεδρου των Ιχθυοπώλων Αττικής και συμπατριώτη μας, εμπνευστή και διοργανωτή της «Γιορτής Σαρδέλας» στο Βελημάχι απ όπου και κατάγεται. 

Ακολουθεί το κείμενο της ανάρτησης: 

Νέοι «επισκέπτες» στην λίμνη Λάδωνα!!!
Η λίμνη μας φιλοξενεί πλέον πλήθος καραβίδων που έχουν την τύχη να διαβιούν και να αναπαραχθούν σε μια από τις ομορφότερες λίμνες της Ελλάδας, εμπλουτίζοντας το ζωικό της βασίλειο.
Η πρωτοβουλία αυτού του εγχειρήματος ανήκει στον κύριο Θεόδωρο Κακούρη, Πρόεδρο των Ιχθυοπώλων Αττικής και συμπατριώτη μας, εμπνευστή και διοργανωτή της «Γιορτής Σαρδέλας» στο Βελημάχι απ όπου και κατάγεται.
Στο σημείο βρέθηκαν μέλη του Συλλόγου μας βοηθώντας στην απελευθέρωση των καραβίδων, στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια μιας και είναι μια μορφή ανάπτυξης της λίμνης προσελκύοντας αλιείς. Φυσικά το είδος είναι προστατευόμενο μέχρις ότου φτάσει στο κατάλληλο στάδιο ανάπτυξης ώστε να μπορεί να αλιευθεί.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό που συνόδευε την ανάρτηση: 













« PREV
NEXT »