ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Μεγαλόπολη | Ανακαινισμένες και ασφαλείς προς χρήση παραδίδονται οι παιδικές χαρές στους πολίτες


Η Δημοτική Αρχή, με ιδιαίτερη ικανοποίηση παραδίδει προς χρήση επτά (7) παιδικές χαρές στην πόλη της Μεγαλόπολης, πλήρως ανακαινισμένες και ασφαλείς για τα παιδιά, σύμφωνες με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση ενός έργου που καθυστέρησε περίπου πέντε (5) χρόνια, περίοδο στην οποία οι μικροί μας φίλοι και οι γονείς τους δεν είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν αυτούς τους χώρους.

Το έργο ολοκληρώθηκε εντός της παρούσας δημοτικής περιόδου, ήταν δέσμευση του ίδιου του Δημάρχου κ. Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου, από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο οποίος το έθεσε σε άμεση προτεραιότητα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, που συντονισμένα ενήργησαν επιτυχώς προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Δημοτική Αρχή, δεσμεύεται να κάνει ό,τι απαιτείται για τη διατήρηση των νέων παιδικών χαρών στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και καλεί τους γονείς να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, ώστε οι μικροί μας φίλοι να παίζουν ανέμελα σε αυτές.

Βεβαίως, βρίσκεται σε εξέλιξη και η προσπάθεια για την αναβάθμιση παιδικών χαρών και σε κοινότητες του Δήμου μας, που θα εξυπηρετούν τα παιδιά συμπολιτών μας είτε μένουν μόνιμα σε αυτές είτε τις επισκέπτονται περιοδικά.
Στις δύσκολες συγκυρίες που διανύει ο τόπος μας, εξ’ αιτίας κυρίως της διαδικασίας μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή και της πανδημίας του κορωνοϊού, η Δημοτική Αρχή δεν θέτει την καθημερινότητα των πολιτών σε δεύτερη μοίρα αλλά, αντίθετα, προσπαθεί να ανταποκριθεί στις όποιες ανάγκες, μέσα από τις υπηρεσίες του και από στοχευμένα έργα και δράσεις, τόσο στην πόλη όσο και τις κοινότητες του Δήμου μας, για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Εκ του Δήμου


« PREV
NEXT »