ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ημερήσια Αστρολογική πρόβλεψη | Κριοί, υπάρχει μια ροή αγάπης και ερωτισμού γύρω σας

ζώδια Νοέμβριος 2019 Κριός μηνιαίες προβλέψεις - ζώδια

Πως θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει για σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σίγουρα υπάρχει μια ροή αγάπης και διάχυτου ρομαντισμού γύρω σας, με την Αφροδίτη να σας δείχνει άκρως ερωτεύσιμους και απρόσιτους. Ιδανικός συνδυασμός για νέους έρωτες.

ΤΑΥΡΟΣ 
Φυσικά και πρέπει να ανοίξετε το στόμα σας και να μιλήσετε πιο αληθινά στον άνθρωπο που έχετε μέσα στην ερωτική σας ζωή, έτσι ώστε οι σκιές από το παρελθόν να φύγουν από το μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα πρέπει αυτές τις ημέρες να αφιερώσετε περισσότερη ενέργεια και χρόνο στον άνθρωπό σας, αλλά και στα φιλικά σας περιβάλλοντα, που πραγματικά σας έχουν χάσει λόγω των εργασιακών σας υποχρεώσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Είσαστε τα παιδιά των απαιτήσεων, αλλά μην πιέζετε παραπάνω το σύντροφό σας, καθώς βλέπετε ότι και αυτός είναι καταπιασμένος με την επαγγελματική σας καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ 
Είστε το επίκεντρο της προσοχής κάποιου τον οποίο στο παρελθόν είχατε απορρίψει. Αυτός θα ξαναχτυπήσει την πόρτα σας, αυτή τη φορά υπό άλλους όρους και προτάσεις, που θα σας αρέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαστε το πιο κλασσικό ζώδιο στην αγάπη, που ξέρετε τι ζητάτε και τι πρέπει να προσφέρετε. Αυτό σας κάνει αξιαγάπητους και σε άτομα που τώρα σας έχουν γνωρίσει και πιθανόν και να σας έχουν ερωτευτεί.

ΖΥΓΟΣ
Στα αυτιά σας δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να φτάσει τις επόμενες ημέρες και να σας ενθουσιάσει. Αυτά που περιμένετε από τον πρώην σας αργούν ακόμη και το ξέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Δεν χρειάζεται, τελικά, να ηγείστε όλων των καταστάσεων μέσα στη σχέση σας. Είναι κουραστικό και δεν επιτρέπει στην άλλη πλευρά να κάνει κάτι περισσότερο για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Οι μόνιμες έγνοιες σας είναι για την οικογένεια και τα οικονομικά σας δεδομένα. Οι έρωτες θα έρθουν από τον νέο μήνα και θα δώσουν μια πικάντικη νότα στην καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Δεν είναι οι μέρες και τόσο καλές για να ξεφύγετε από τις σκέψεις τις παρελθούσες. Ολα σας θυμίζουν το τότε. Μια συζήτηση με τον πρώην σας θα βοηθούσε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η οικονομική ανοδική σας πορεία θα φέρει και στο δρόμο σας πολλές και ενδιαφέρουσες επαφές και γνωριμίες. Προσέξτε τι θέλει η κάθε μία από εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ 
Το ότι είστε μόνοι σας ακόμη σημαίνει ότι δεν έχει βρεθεί εκείνο το άτομο που μπορεί να γοητεύσει το μυαλό σας, αλλά και να σας κάνει να διώξετε όλες τις παλιές σας αναμνήσεις.
« PREV
NEXT »