ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ίδρυση και λειτουργία φυλακών ζητά η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Μεγαλόπολης


Την Παρασκευή 31/7/2020 πραγματοποιήθηκε άλλη μια συνεδρίαση της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στη Μεγαλόπολη πάντα με γνώμονα την επόμενη μέρα για τον Δήμο και τα έργα που πρέπει να γίνουν στην πόλη ώστε να υπάρξει δίκαιη και ομαλή μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή .

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται: 

"Ένα από τα βασικότερα θέματα ήταν η ίδρυση και λειτουργία φυλακών και μετά από πολύωρη συζήτηση και αφού αναλύσαμε όλα τα υπέρ αλλά και τα κατά αποφασίσαμε ομόφωνα ότι συμφωνούμε με μια τέτοια πρόταση και θα την στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Άλλωστε πρόκειται για ένα αναπτυξιακό έργο που έχει να προσφέρει αρκετές θέσεις εργασίες στην τοπική κοινωνία αλλά και την δημιουργία και αναβάθμιση των υποδομών της πόλης που απαιτούνται για την λειτουργία φυλακών.

Βασιζόμενοι πάνω σε αυτή την απόφαση θα προχωρήσουμε σε συναντήσεις με τον Δήμαρχο της πόλης μας, τον Περιφερειάρχη καθώς και τον αρμόδιο από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να ενημερωθούμε για τον σχεδιασμό, να κάνουμε τις προτάσεις μας αλλά και να δηλώσουμε την έμπρακτη στήριξη μας.

Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεγαλόπολης

O Αντιπρόεδρος
Νικόλαος Μπαλίκος
« PREV
NEXT »