ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Απίστευτο: Έχασε τη ζωή στο σούπερ μάρκετ και αφού τον κάλυψαν με ομπρέλες και κουτιά συνέχιζαν αμέριμνοι τα ψώνια τους


Απίστευτο και όμως αληθινό.. Όσο παράδοξο και αν ακούγεται, στη Βραζιλία έλαβε χώρα ένα περιστατικό που μοιάζει να είναι βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του μέσα σε ένα υποκατάστημα της αλυσίδας Carrefour Brasil, στην πολιτεία Ρεσίφε της βορειοανατολικής Βραζιλίας, όμως το πτώμα του αφέθηκε παρατημένο στο πάτωμα, καλυμμένο με ομπρέλες και τριγυρισμένο από έναν «τοίχο» από χαρτόκουτα, ενώ το μαγαζί παρέμεινε ανοιχτό και δεχόταν κανονικά πελάτες.

Το συμβάν αυτό έγινε στις 14 Αυγούστου, όμως αποκαλύφθηκε αυτήν την εβδομάδα, όταν αναρτήθηκαν φωτογραφίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος και οι περισσότεροι χρήστες να διαμαρτύρονται γιατί αφέθηκε έτσι ο νεκρός και γιατί δεν έκλεισε το κατάστημα αμέσως προκειμένου να μεταφερθεί η σορός του σε γραφείο τελετών.

Το Carrefour Brasil θέλοντας να διορθώσει αυτή την άσεμνη κίνηση ζήτησε συγγνώμη την Τετάρτη 19 Αυγούστου, λέγοντας ότι ο τρόπος που διαχειρίστηκε το συμβάν δεν ήταν ο αρμόζων.

«Η εταιρεία έκανε λάθος επειδή δεν έκλεισε αμέσως το υποκατάστημα, εν αναμονή των υπαλλήλων του γραφείου τελετών» αλλά και επειδή δεν σεβάστηκε όπως έπρεπε τον νεκρό.

Σύμφωνα με το Carrefour, ο άνδρας δεν ήταν πελάτης αλλά ήταν υπεύθυνος πωλήσεων του υποκαταστήματος. Αισθάνθηκε αδιαθεσία, του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε ασθενοφόρο. Αφού πέθανε, το Carrefour «ακολούθησε τις οδηγίες να μην μετακινήσει το πτώμα από το σημείο». «Ζητάμε συγγνώμη από την οικογένεια και είμαστε έτοιμοι να την στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστεί», πρόσθεσε στην ανακοίνωση.


« PREV
NEXT »