ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Γούργαρης για ελεγχόμενη στάθμευση: «Ο Δήμος Τρίπολης έλυσε το οικονομικό του πρόβλημα ληστεύοντας πάλι τους δημότες»


Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια

Με μια ομόφωνη απόφαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρίπολης «έλυσε» το κυκλοφοριακό πρόβλημα και κυρίως το οικονομικό πρόβλημα του Δήμου ληστεύοντας για άλλη μια φορά τους Δημότες.

Συναποφάσισαν
κανονισμό ελεγχόμενης στάθμευσης και καθόρισαν τέλη φωτιά για τους Δημότες.

Δύο (2) Ευρώ ανά ώρα στάθμευσης.
Εξήντα (60) Ευρώ το μήνα.
Εξακόσια(600) Ευρώ το χρόνο ακόμη και για τους μόνιμους κάτοικους.

Η Δημοτική Αρχή και οι συμπολιτευόμενες παρατάξεις της «αντιπολίτευσης» συνδιαμόρφωσαν και ψήφισαν όλοι μαζί τον προϋπολογισμό του Δήμου για το 2020 αποδεχόμενοι να πάρει ο Δήμος ως επιχορήγηση από το κράτος λιγότερα από το ένα τρίτο (1/3) των παρακρατηθέντων πόρων.

Όλοι μαζί ψήφισαν τον προυπολογισμό που έχει δυο (2) εκατομμύρια λιγότερα ακόμη και από αυτά που του δίνει ο κρατικός προϋπολογισμός του 2020 και δεν αφήνουν ευκαιρία να χαρατσώσουν τους δημότες.

Ο Δήμος Τρίπολης αντί να δημιουργήσει χώρους ελεύθερης στάθμευσης όπως έχει υποχρέωση ληστεύει ξανά εκείνους που πληρώνουν το 95% των εσόδων του κράτους με την υπερφορολόγηση.
Τα ψηφίζουν όλοι μαζί γιατί όλοι μαζί σαν στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχονται και στηρίζουν να λειτουργεί ο Δήμος σαν μηχανισμός επιβολής της κεντρικής αντιλαϊκής πολιτικής, σαν φορομπηχτικός μηχανισμός.
Παλαιότερα πάλι ομόφωνα όρισαν δικηγόρους για να αντικρούσουν τα δικαιώματα των εργαζόμενων του Δήμου που διεκδικούν δικαστικά τα δώρα που τους έκλεψαν.

Είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν πολλά χαράτσια ακόμη, όπως ο πενταπλασιασμός των τελών καθαριότητας όταν λειτουργήσει η σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ που όλοι μαζί προωθούν και στηρίζουν.

Φοβάμαι πως θα αυξηθούν ακόμη και τα τέλη του κοιμητηρίου σε βαθμό που να μην μπορεί κανείς ούτε να πεθάνει.

Βαγγέλης Γούργαρης 

Δημοτικός Σύμβουλος 
Επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης

« PREV
NEXT »