ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Γιατί θα αυξηθεί το κόστος θέρμανσης στη Μεγαλόπολη;


 Για τις αυξήσεις πάνω από 200%  του κόστους θέρμανσης στη Μεγαλόπολη αναφέρεται σε  ανακοίνωση του ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Αναλυτιικά η ανακοίνωση: 

Οι προβλέψεις μας για μεγάλη αύξηση πάνω από 200% του κόστους θέρμανσης με την κατάργηση της τηλεθέρμανσης στη Μεγαλόπολη δυστυχώς επιβεβαιώνονται. Χωρίς εμπεριστατωμένα στοιχεία η Κυβέρνηση απορρίπτει μετά το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων να συνδέσει την τηλεθέρμανση με την 5η μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με φυσικό αέριο.

Και βέβαια καταλήγουν να δίνουν μέσω «μνημονίων», χωρίς καμία διαγωνιστική διαδικασία και διαφάνεια την κατασκευή του δικτύου, τη διαχείριση και ενδεχόμενα την προμήθεια του φυσικού αερίου σε συγκεκριμένη εταιρεία.

Το Κίνημα Αλλαγής θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμη διαδικασία∙ Επιτροπή Ανταγωνισμού, Αρμόδιο Επίτροπο Ενέργειας, Ευρωκοινοβούλιο, ώστε να υπάρξει διαφάνεια και διαγωνιστική διαδικασία προς όφελος των πολιτών.

Τα υπόλοιπα αύριο στις 11:00 κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής μου στη Βουλή, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι της Βουλής.« PREV
NEXT »