ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Δωρεά τεχνικού εξοπλισμού του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας στην Ελληνική Αστυνομία (pics)


O Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης συναντήθηκε χθες (08-07-2020) το μεσημέρι με τον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα κ. Ernst Wolfgang Reichel.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παραλαβή δωρεάς του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας στην Ελληνική Αστυνομία, που αποτελείται από φορητό ανιχνευτή καρδιακού παλμού (MDS) και επτά (7) κάμερες θερμικής απεικόνισης.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ευχαρίστησε θερμά τον Γερμανό Πρέσβη για τη δωρεά του εξοπλισμού, ο οποίος θα διατεθεί σε Υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης της χώρας μας για την αναβάθμιση της επιχειρησιακής τους ετοιμότητας και ανταπόκρισης.  

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής από πλευράς των Γερμανικών Αρχών, συμμετείχαν επίσης ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, κ. Torsten Weidemann, ο Σύνδεσμος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, κ. Michael Kreisser, και η βοηθός του Συνδέσμου της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, κα Βίκη Μαντοπούλου.

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Προϊστάμενος Κλάδου Διαχείρισης Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Ταξίαρχος Δημήτριος Παντελής και ο Διευθυντής Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Σταυρακάκης.  

Φωτογραφίες:

« PREV
NEXT »