ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τζιούμης για ΔΕΑΥΤ | ''Μια Επιχείρηση, για την οποία ο Δήμος Τρίπολης μπορεί κάλλιστα να είναι υπερήφανος'' - Ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών της


Η ΔΕΥΑT αλλάζει, εξελίσσεται διαρκώς και στέκεται δίπλα στο πολίτη και τις ανάγκες των δημοτών - καταναλωτών της Τρίπολης. Ο Δήμαρχος Τρίπολης με ανάρτηση του, ανακοίνωσε τη ψηφιακή αναβάθμιση της υπηρεσίας και τη δυνατότητα που δίνει στους πολίτες για άμεση, ταχύτατη ενημέρωση.

Ακολουθεί το μήνυμα του Δημάρχου:


Προσπαθούμε να είμαστε πάντα δίπλα σας στην καθημερινότητα - 24 ώρες στη διάθεσή σας - και ONLINE.

Έτσι και με την ΔΕΥΑΤ(Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Τρίπολης), που είναι μια πολύ κρίσιμη και σημαντική Δημοτική Επιχείρηση η οποία λειτουργεί άριστα, εξελίσσεται και εκσυγχρονίζεται διαρκώς.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί και έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι ότι ανταποκρίνεται άμεσα και απόλυτα στις ανάγκες των δημοτών - καταναλωτών. Είναι στη διάθεσή τους 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, ικανοποιεί τάχιστα οποιοδήποτε (δίκαιο και φυσιολογικό) αίτημά τους (τηλ. 2710-223223), προλαμβάνει και δεν τρέχει εκ των υστέρων.

Μια Επιχείρηση, για την οποία ο Δήμος Τρίπολης μπορεί κάλλιστα να είναι υπερήφανος και οι δημότες σίγουροι για τις υπηρεσίες της.

Συμπορευόμενη με την εποχή μας, αναβαθμίζεται ήδη ψηφιακά και εγκαινιάζει την νέα ιστοσελίδα της, στην οποία κάθε πολίτης μπορεί να καταφύγει, να βρει πληροφορίες και απαντήσεις, να ενημερωθεί, να εξυπηρετηθεί αμέσως και χωρίς καμία ταλαιπωρία.

https://deyatrip.gr/

#ΜένουμεΤρίπολη #ΠάρεΘέση

« PREV
NEXT »