ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τα ζώδια σήμερα | Φιλοδοξίες και εντάσεις μας επιφυλάσσει η μέρα


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Με τη Σελήνη στο 4ο ηλιακό οίκο σου μπορείς να απολαύσεις κάποια απελευθέρωση φιλοδοξιών, πίεσης ή και έντασης. Οι ενέργειες της μέρας είναι βέβαια επίμονες και ίσως να έχεις μια δυσκολία προσαρμοστικότητας ή αναποφασιστικότητα ως προς το ποια πορεία να ακολουθήσεις. Οι επαγγελματικοί στόχοι φαίνεται να επιτυγχάνονται βήμα βήμα.

Ταύρος
Το πρώτο μισό της μέρας φαίνεται να είσαι ιδιαίτερα δραστήριος, με αυξημένες αναζητήσεις και με αρκετή ομολογουμένως ένταση. Όσο όμως περνούν οι ώρες και με τη Σελήνη να κατευθύνεται προς το ζώδιο του Καρκίνου, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια. Δείξε διαλλακτικότητα στις σχέσεις με συναδέλφους και απόφυγε εντάσεις.


Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να σου προκαλέσουν την ανάγκη να απλοποιήσεις και να φροντίσεις τις βασικές σου ανάγκες οι οποίες σου δημιουργούν ανησυχία. Το πρώτο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο για ξεκούραση και συναισθηματικές δραστηριότητες. Η βιασύνη στα εργασιακά ή και το άγχος σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη.

Καρκίνος
Η Σελήνη σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο μεγαλώνοντας την ανάγκη σου για ασφάλεια και άνεση. Παρακολούθησε και τακτοποίησε πρακτικές λεπτομέρειες στα εργασιακά οι οποίες έχουν ένα σημαντικό ρόλο. Οι βραδινές ώρες είναι κατάλληλες για να κουρνιάσεις στην αγκαλιά του αγαπημένου σου και να χαλαρώσεις.

Λέων
Σήμερα φαίνεται να έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποιες φοβίες ή και ενοχές σου. Σταμάτα να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου άδικα και βρες τρόπους να ανεβάσεις τη διάθεσή σου. Ένα καλό χρονοδιάγραμμα θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις ένα βαρύ πρόγραμμα στα εργασιακά.

Παρθένος

Τα σχέδιά σου βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε στασιμότητα. Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Εντόπισε τους φόβους και τις ανασφάλειές σου και ξεπέρασε τες. Μείνε σταθερός στις απόψεις σου στα εργασιακά και υποστήριξε τις επιλογές σου, χωρίς να επηρεάζεσαι από τρίτα πρόσωπα ή από τις εξελίξεις.

Ζυγός
Καλό θα ήταν να μάθεις να είσαι λίγο πιο υπομονετικός με τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Στόχευσε στα μακροπρόθεσμα οφέλη και να μην πνίγεσαι από απαισιόδοξες σκέψεις. Απαλλάξου από παλιά βάρη και εκκρεμότητες στα εργασιακά, πριν αναλάβεις νέα καθήκοντα. 

Σκορπιός
Ίσως χρειαστεί σήμερα, ή και να αναγκαστείς, να προσαρμοστείς σε κάποιες καταστάσεις που αφορούν καθυστερήσεις και ανατροπές στα σχέδια σου. Επίλεξε δοκιμασμένες μεθόδους στην αντιμετώπιση των όποιων εργασιακών σου υποχρεώσεων και μην πειραματίζεσαι.

Τοξότης
Σκοπός είναι να διαχειριστείς τις όποιες ανασφάλειές σου και να εξετάσεις νέους τρόπους ή και μεθόδους για τη βελτίωση της ζωής σου. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να χάσει τον έλεγχο στα εργασιακά. Οι κουβέντες κάποιων, ή και οι συμπεριφορές, μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό. 

Αιγόκερως
Σήμερα πιθανά να αντιμετωπίσεις μικρές αμφιβολίες, συστολή ή και δισταγμό για κάποιες καταστάσεις και αποφάσεις. Απαλλάξου από συναισθήματα ανασφάλειας και αντιμετώπισέ τες με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Αν καταφέρεις να μοιραστείς τις υποχρεώσεις σου με συνεργάτες θα αντιμετωπίσεις ευκολότερα το φόρτο των εργασιακών σου απαιτήσεων.

Υδροχόος

Έχεις μια μικρή τάση να αμφιβάλλεις σήμερα για κάποια πράγματα και αυτό ίσως να σε βοηθήσει να δεις πτυχές που σου διαφεύγουν και είναι σημαντικές για τις υποθέσεις σου. Διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους και μην τις διακινδυνεύεις για μικρές στιγμές έντασης ή και διαφωνίας.

Ιχθύς
Με τη Σελήνη στον τομέα των εταιρικών σχέσεων σου μπορείς να αφήσεις πίσω σου όλα τα αρνητικά και να δημιουργήσεις χώρο για πιο θετικά πράγματα και συνθήκες. Λάβε υπόψη σου τα λεγόμενα, τις συμβουλές ή και τις υποδείξεις ανώτερων σου στα εργασιακά. 
« PREV
NEXT »