ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Λύτρας | ''Άμεσα χορήγηση laptop σε μαθητές της Γορτυνίας''



Δεν είναι λίγες οι φορές που ο κ. Μιλτιάδης Λύτρας, επικεφαλής της παράταξης ''Γορτυνία μπορούμε'' έχει εισηγηθεί τη δωρεάν παροχή tablet σε μαθητές της Γορτυνίας προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να μην μένουν εκτός της εξ αποστάσεως διδασκαλίας που κρίνεται αναγκαία αυτό το διάστημα λόγω κορωνοϊού.

Το αίτημα αυτό βέβαια το έχει εκφράσει ο ίδιος άλλωστε και παλαιότερα σε δηλώσεις του στο ArcadiaSpot μετά το πέρας των Δημοτικών Συμβουλίων Γορτυνίας.


Οι διαφορετικοί ρυθμοί της ζωής μας πλέον καθιστούν αναγκαία τη χρήση νέων τεχνολογιών στην εκπαιδευτική κοινότητα. Η δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν πολλές οικογένειες και η αδυναμία πολλών μαθητών όλων των βαθμίδων να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που εκτελούνται με τη χρήση υπολογιστών και tablet -γιατί δεν έχουν στη διάθεσή τους τα ανάλογα μέσα- πρέπει να αποτελέσει κίνητρο για τ ο Δήμο προκειμένου να δράσει αναλόγως.

Αυτό επικαλείται και ο κ. Λύτρας με σχετική του ανάρτηση στα social media


Ζητώ άμεση σύγκλιση της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Γορτυνίας με μοναδικό θέμα τη χορήγηση laptop στους μαθητές της Γορτυνίας. Επιτέλους να δείξουμε την έμπρακτη υποστήριξη μας. Τι κατάσταση είναι πια αυτή στο Δήμο Γορτυνίας. 
« PREV
NEXT »