ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

"Πατάμε στα πόδια μας": Εθελοντική αιμοδοσία στο Περιφερειακό Ιατρείο Λεβιδίου



Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 και από ώρα 09:00 πμ στο Περιφερειακό Ιατρείο Λεβιδίου. Η αιμοδοσία αποτελεί μια πρωτοβουλία της Νεολαίας Λεβιδίου σε  συνεργασία με το Περιφερειακό Ιατρείο Λεβιδίου – ΚΥ Δημητσάνας.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:
Τις δύσκολες μέρες που περνάμε, κάποιοι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη μετάγγισης αίματος. Τα αποθέματα στερεύουν. Με το παγκόσμιο «κραχ» στα συστήματα υγείας, πραγματικό ή επαπειλούμενο, οι εισαγωγές αίματος από το εξωτερικό θα μειωθούν αναπόφευκτα. 

Μέσα σε αυτήν την ζοφερή πραγματικότητα η Νεολαία Λεβιδίου ενεργοποιήθηκε και σε συνεργασία με το Περιφερειακό Ιατρείο Λεβιδίου – ΚΥ Δημητσάνας πραγματοποιούν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 και από ώρα 09:00 πμ στο Περιφερειακό Ιατρείο Λεβιδίου.

Η αιμοδοσία θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των υπεύθυνων ιατρών της Αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως.

Στο χώρο του Ιατρείου θα έχει γίνει πρόνοια ώστε:

~ Να υπάρχουν κατάλληλα μέτρα αντισηψίας.

~ Η αιμοδοσία να γίνεται με την παρουσία ενός μόνο αιμοδότη στο χώρο της αιμοδοσίας.

~ Όσοι βρίσκονται σε αναμονή, θα στέκονται στον εξωτερικό χώρο του Ιατρείου (μόνο έως 2 άτομα) και ο επόμενος θα ειδοποιείται τηλεφωνικά για να έρθει στον κατάλληλο χρόνο.

~ Αποκλείονται από την αιμοδοσία όσοι έχουν συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού και δεν πρέπει να εξέλθουν από το σπίτι τους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 

27960-22390 (τηλ. Περιφερικού Ιατρείου)

6978184819 (Βασ. Βαρδιάμπαση, Ιατρού ΠΙ Λεβιδίου)

6973755754 (Δημ. Ζάβου)

Πρέπει να σταματήσουμε να περιμένουμε από τους άλλους ….
«ΠΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ»
« PREV
NEXT »