ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κρήτη: Στην εντατική ο Γερμανός καθηγητής - Το 3ο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νησίΣτη μονάδα Εντατικής θεραπείας του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ο Γερμανός καθηγητής που είχε νοσήσει προ ημερών.

Ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Στέλιος Κτενιαδάκης τοποθετήθηκε επί του θέματος λέγοντας πως η κατάσταση του άντρα ήταν τέτοια που η μεταφορά του στη ΜΕΘ κρίθηκε αναγκαία.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται στην ουσία για τον πρώτο ασθενή στην Κρήτη με κορωνοϊό που νοσηλεύεται πλέον στην εντατική μονάδα και μάλιστα ο συγκεκριμένος ασθενής δεν είχε άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Η κατάσταση των άλλων δύο ασθενών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο είναι σταθερή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γερμανός επισκέπτης καθηγητής στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο, στα μέσα Μαρτίου είχε διδάξει επί τριημέρου σε κλειστό σεμινάριο μεταπτυχιακών φοιτητών του Χημικού.

Όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία με όλα τα τυπικά γνωρίσματα του κορωνοϊού, χωρίς όμως να εμφανίσει πυρετό, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε ειδικά απομονωμένο χώρο. Εκεί έγινε λήψη δείγματος το οποίο λίγο αργότερα ταυτοποιήθηκε ως το τρίτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη.
« PREV
NEXT »