ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στη ΚυνουρίαΣύμφωνα με το argonafplia.gr ηλικιωμένος άνδρας από τη Βόρεια Κυνουρία εξετάστηκε στο Νοσοκομείο του Άργους και βρέθηκε θετικός στον ιό του κορωναϊού.

Το ρεπορτάζ της αργολικής ιστοσελίδας αναφέρει τα εξής:

"Άνδρας χθες ένιωσε αδιαθεσία και απευθύνθηκε στους γιατρούς του Νοσοκομείου Άργους. Δεν αισθανόταν καλά και είχε συμπτώματα κορωναϊού.

Οι γιατροί του Άργους τον εξέτασαν, του πήραν υγρό για εξέταση κορωναϊού και το έστειλαν για έλεγχο στο Ρίο. Ο ασθενής αφού έδωσε το υγρό πήρε οδηγία να επιστρέψει στο σπίτι του και να κλειστεί στο σπίτι του στην περιοχή του Άστρους. Ο ασθενής είχε έρθει στο νοσοκομείο οδηγώντας ο ίδιος το αυτοκίνητο του.

Η απάντηση ήρθε σήμερα και ήταν θετική. Ο ασθενής περίπου 70 ετών, αφού έμαθε τα άσχημα νέα έλαβε οδηγίες για 14 ήμερη παραμονή στο σπίτι με ελάχιστη επαφή και από απόσταση ακόμη και με τους οικίους του.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπαθούν τώρα να ιχνηλατήσουν το κρούσμα, αφού σήμερα το πρωί, άλλο σοβαρότερο κρούσμα από το Κέντρο Υγείας του Άστρους εστάλη στο Νοσοκομείο του Ρίου για παρακολούθηση. 

Το κρούσμα αυτό είναι άνδρας ηλικιωμένος και κατοικεί σε χωριό του Άστρους.

« PREV
NEXT »