ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ζώδια | Παρθένοι, κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια


Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Αισθάνεσαι αρκετά ικανοποιημένη με μικρά πράγματα που έχεις καταφέρει κι αυτό σου εξασφαλίζει μια καλή διάθεση. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου και η ανταλλαγή ιδεών κυρίως σε εργασιακά θέματα που σε απασχολούν φαίνεται να λειτουργεί εξαιρετικά βοηθητικά. Τα αισιόδοξα συναισθήματά σου επηρεάζουν τον ερωτικό σύντροφό σου.

Ταύρος
Ο Ερμής δημιουργεί ένα τρίγωνο με το Δία σήμερα το πρωί ενισχύοντας την αισιοδοξία και την πίστη στους στόχους και τα σχέδιά σου. Μπορείς να πάρεις αποφάσεις, να σχεδιάσεις να κάνεις περισσότερα, να μάθεις και να ζήσεις περισσότερα. Καθώς προχωρά η μέρα, η Αφροδίτη πλησιάζει σε μια αντίθεση με τον Πλούτωνα και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ανασφάλειες και τους φόβους σου.

Δίδυμοι
Μια γενναιόδωρη και ανοιχτή προσέγγιση σε εσωτερικά θέματα, οικονομικά και οικειότητας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική και προσοδοφόρα. Μπορείς να τακτοποιήσεις τα πράγματα στο μυαλό σου και να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου. Η καλή συνεργασία συμβάλει στην τόνωση των κινήτρων σου στα εργασιακά. Όσο κυλούν οι ώρες, μια ένταση μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου.

Καρκίνος
Οι συνομιλίες και το χιούμορ ρέουν ομαλά καθώς ο Ερμής εναρμονίζεται με τον Δία σήμερα το πρωί. Νιώθεις ότι υποστηρίζεσαι ψυχολογικά και ηθικά από δικούς σου ανθρώπους κι έτσι τους αφιερώνεις περισσότερο χρόνο. Καλά νέα και ενδιαφέρουσες προσφορές στα εργασιακά ενισχύουν τα κίνητρά σου. Καθώς προχωρά όμως η μέρα, η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο κατευθύνεται προς μια αντίθεση με τον Πλούτωνα και είναι πιθανή μια σύγκρουση με τον ερωτικό σύντροφό σου.

Λέων
Οι πρωινές ώρες είναι εξαιρετικές για να κάνεις οικονομικά σχέδια και να συζητήσεις στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων σου. Με περισσότερη πίστη στις ικανότητες και τις αξίες σου προσελκύεις θετικά σχόλια από τους άλλους κυρίως στα εργασιακά. Επίσης, ένα πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί. Μια πτυχή Αφροδίτης – Πλούτωνα όσο κυλούν οι ώρες μπορεί να σε κάνει νιώσεις κάποιες απογοητεύσεις που δεν θα πρέπει να τις αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση.
Παρθένος
Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο δημιουργεί μια καλή πτυχή με το Δία και ενισχύει την επικοινωνία σου κυρίως στο πρώτο μισό της ημέρας. Είναι ευκολότερο από το συνηθισμένο να ξεπερνάς προβλήματα και να βρίσκεις λύσεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη των λέξεων για να προσελκύσεις αυτό που θέλεις ή να προωθήσεις τους στόχους σου. Καθώς προχωρά η μέρα τα συναισθήματά σου έρχονται έντονα στην επιφάνεια.

Ζυγός
Τα όνειρα και η διαίσθηση είναι γόνιμα σήμερα. Επίσης η υποστήριξη, το ενδιαφέρον και η φροντίδα που εισπράττεις κυρίως από δικά σου πρόσωπα είναι ό,τι χρειάζεσαι. Καθώς προχωρά βέβαια η μέρα η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας συγκρούονται, δημιουργώντας μικρές απογοητεύσεις που σχετίζονται με τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Οι ανησυχίες σχετικά με την προσωπική σου ζωή αποσπούν το ενδιαφέρον σου.

Σκορπιός
Έχεις την τάση να σκέφτεσαι τις λεπτομέρειες σήμερα κι έτσι φαίνεται πιο εύκολο να βρεις λύσεις στα όσα σε απασχολούν. Μπορείς να απολαύσεις συνομιλίες με φίλους να εμπνεύσεις και να εμπνευστείς ταυτόχρονα. Ωστόσο όσο κυλούν οι ώρες η Αφροδίτη κινείται προς μια αντίθεση με τον Πλούτωνα κάνοντας την αγάπη και το συναίσθημα λίγο περίπλοκα.

Τοξότης

Ο Ερμής σχηματίζει ένα τρίγωνο στον κυβερνήτη σου Δία σήμερα, ανοίγοντας το μυαλό σου σε νέες δυνατότητες και ορίζοντες. Μπορεί να φτάσουν καλά νέα ή να μοιραστείς κάτι ξεχωριστό καθώς και να φωτίσεις τη μέρα κάποιου. Σχέδια που αφορούν στα χρήματα, τις επιχειρηματικές προσφορές και την επίλυση προβλημάτων γίνονται επιτυχείς. Καθώς βέβαια προχωρούν οι ώρες μια πτυχή Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανησυχίες που σχετίζονται με το συναίσθημα.

Αιγόκερως
Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς πιο αναλυτικά ιδέες, μάθηση, σύνδεση και τρόπους για την επίτευξη των στόχων σου. Συναντήσεις με φίλους και η ανταλλαγή απόψεων μαζί τους σε κάνουν να περάσεις ευχάριστα και να πάρεις χρήσιμες συμβουλές. Όσο κυλούν οι ώρες της ημέρας βέβαια, κάποιες ανησυχίες σου έρχονται στην επιφάνεια.

Υδροχόος
Ο Ερμής σχηματίζει ένα τρίγωνο με το Δία σήμερα το πρωί δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για την επίλυση προβλημάτων που πιθανά σχετίζονται με το παρελθόν. Έχεις όλη τη δύναμη να αφήσεις πράγματα πίσω σου και να προχωρήσεις μπροστά. Ωστόσο όσο οι ώρες προχωρούν μια πτυχή Αφροδίτης – Πλούτωνα ίσως σου δημιουργήσει μια δυσκολία στο να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου.

Ιχθύς
Ο Ερμής και ο Δίας εναρμονίζονται σήμερα αυξάνοντας τις ικανότητές σου και δίνοντάς σου τις προοπτικές να ανοίξεις κλειστές πόρτες. Μπορεί να ανακαλύψεις έναν νέο τρόπο για να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Οι ενέργειες της ημέρας γίνονται λίγο περίπλοκες καθώς οι ώρες περνούν και τα συναισθήματα ή και τα πάθη αυξάνονται. 
« PREV
NEXT »