ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ζώδια | Δίδυμοι, στο επίκεντρο της μέρας οι προσωπικές σχέσεις


Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα της περιπέτειάς σου νωρίς σήμερα και τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου παρουσιάζονται και εκτιμώνται. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα διαφορετικό πλαίσιο σκέψης, το οποίο μπορεί να σε αναζωογονήσει και να σου παρουσιάσει λύσεις και ευκαιρίες.

Ταύρος
Με τη Σελήνη στο 8ο ηλιακό σου οίκο σήμερα αναζητάς και λαχταράς το βάθος και την ουσία στις αλληλεπιδράσεις ή τις δραστηριότητές σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να εξετάσεις ένα θέμα πιο βαθιά. Είναι μια καλή στιγμή επίσης για να προβάλλεις τις ικανότητές σου στα εργασιακά και να εντυπωσιάσεις. 

Δίδυμοι
Το να είσαι εκεί για κάποιον που έχει την ανάγκη σου μπορεί να σου δημιουργήσει ένα υπέροχο συναίσθημα. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των συνεργασιών σου και εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις. Οι σκέψεις ή οι συνομιλίες δεν είναι συνηθισμένες και ως εκ τούτου καταλήγεις σε μοναδικές ιδέες ή λύσεις που σχετίζονται ιδιαίτερα με τις βαθύτερες σχέσεις, τις εσωτερικές υποθέσεις ή τα οικονομικά σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και σε ενδιαφέρει περισσότερο το να είσαι παραγωγική ή να φροντίσεις τις υποθέσεις σου. Μια ωραία ροή ενέργειας είναι μαζί σου για την κάλυψη αρμοδιοτήτων με λιγότερη προσπάθεια από ότι συνήθως και αυτό βοηθά στην επιτάχυνση των επιθυμητών αποτελεσμάτων και εξελίξεων.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δημιουργικό και ρομαντικό τομέα σου ενθαρρύνοντας το παιδί που κρύβεις μέσα σου να εκδηλωθεί. Έτσι δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στην κάλυψη των πιο παιχνιδιάρικων ή εκφραστικών αναγκών σου. Τα επίπεδα της ενέργειάς σου μπορεί να μην είναι αυξημένα όμως είναι αρκετά για να ανταπεξέλθεις αξιοπρεπώς στις εργασιακές σου υποχρεώσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και αναζητάς την ασφάλεια και την άνεση. Αυτή η διέλευση σου υπενθυμίζει την ανάγκη σου για ξεκούραση και φροντίδα του εαυτού σου. Η δημιουργική σκέψη και η πρακτική εφαρμογή στα εργασιακά θα διευκολύνει τις υποθέσεις σου.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 3ο οίκο σου ζωντανεύοντας και ενθαρρύνοντας την επικοινωνία και την συναισθηματική έκφρασή σου. Έχεις επενδύσει περισσότερο στις ιδέες ή τη νοημοσύνη σου στα εργασιακά και οι λύσεις στα όσα σε απασχολούν έρχονται αβίαστα. Εντιμότητα και ειλικρίνεια είναι τα βασικά συστατικά για τη διατήρηση των ισορροπιών στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ηλιακό 2ο οίκο σου και οι πρακτικές υποθέσεις σου ή τα επίπεδα προσωπικής άνεσης κερδίζουν το ενδιαφέρον σου. Μερικές από τις πιέσεις για την ικανοποίηση των συναισθηματικών αναγκών απελευθερώνονται, επιτρέποντάς σου να αναπνεύσεις και να ονειρευτείς ξανά. Οι ανταλλαγή ιδεών στα εργασιακά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο και επιθυμείς περισσότερη σύνδεση με τους άλλους. Υπάρχει μια καλή ενέργεια για να αναγνωρίσεις, να επαναχρησιμοποιήσεις ή να ανακυκλώσεις πληροφορίες και δεδομένα στα εργασιακά. Μπορεί επίσης να υπάρξουν ενδιαφέροντα νέα ή αποκαλύψεις.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής επισημαίνοντας την ανάγκη για ένα διάλειμμα από τον απαιτητικό ρυθμό της ζωής σου. Ο προβληματισμός για τα πρόσφατα συμβάντα στα εργασιακά βοηθά στο να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις καλύτερα πληροφορίες. Απόφυγε εγωισμούς και υπερβολές στη σχέση με τον αγαπημένο σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της φιλίας στρέφοντας την προσοχή σου στην κοινωνική σου ζωή. Είναι μια εποχή του Σεληνιακού μήνα που πρέπει να θυμηθείς τους στόχους της ευτυχίας, τα ιδανικά και την ανάγκη σου να βρεθείς με αγαπημένους. Σίγουρα αναζητάς λιγότερη πίεση και άγχος στα εργασιακά, για αυτό και οργανώνεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου.

Ιχθύς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος ξυπνώντας την επιθυμία σου για επιτυχία, εκτέλεση και πρόοδο. Ωστόσο η μέρα αναμένεται δημιουργική για τα εργασιακά και οι συνεργασίες ευνοούνται. Ρομαντισμός και πάθος προστίθενται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. 
« PREV
NEXT »