ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Χαρδαλιάς | Μετά την ενημέρωση των πολιτών βρέθηκε στο Δελφινάριο σε παράσταση!


Στο θέατρο «Δελφινάριο» για να παρακολουθήσει την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή «Dettolμη και Γοητεία», βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (4/8) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Ο κ. Χαρδαλιάς συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου και τις δύο κόρες του, Ιωάννα και Δήμητρα.

Σημειώνεται πως ο Νίκος Χαρδαλιάς πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση μετά την έκτακτη ενημέρωση για τον κορονοϊό που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας, με τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσιόδρα. Τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος και οι κόρες του, φορούσαν μάσκες, όπως επιβάλλεται, για την προστασία από τον κορονοϊό.


Ο Σεφερλής στην παράστασή του μεταμφιέζεται σε «Νίκο Χαρδαλιά» και μαζί με τον Τσιόδρα «ενημερώνουν» χιουμοριστικά το κοινό. Στη συγκεκριμένη βραδιά ο Νίκος Χαρδαλιάς μπήκε στο στόχαστρο του Σεφερλή, ο οποίος του απηύθυνε τον λόγο πολλές φορές από τη σκηνή ζητώντας του να βγάλει... τη μάσκα. Την οποία ο Χαρδαλιάς δεν αποχωρίστηκε καθόλου κατά τη διάρκεια της παράστασης.« PREV
NEXT »