ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τμήμα παιδικού τραύματος αναπτύχθηκε στο Νοσοκομείο Άργους


Tμήμα Αντιμετώπισης του Παιδικού τραύματος αναπτύχθηκε στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Άργους.

Το εν λόγω τμήμα, μαζί με τη Βραχεία Νοσηλεία του παιδιατρικού ΤΕΠ, το Τακτικό Παιδιατρικό Ιατρείο, το ιατρείο Εμβολιασμών καθώς και το Ιατρείο Ελέγχου Παιδικού Βάρους, είναι επιφορτισμένα ώστε να υποστηρίζουν αποτελεσματικά τους μικρούς ασθενείς.

Το Σωματείο «Αντιμετώπιση του Παιδικού τραύματος», με σκοπό τη βελτίωση της περίθαλψης των τραυματισμένων παιδιών, αποφάσισε να προβεί στη δωρεά του παρακάτω εξοπλισμού προς το Παιδιατρικό Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν:


  • ➧Απινιδωτής του οίκου Innomed Medical and Manufacturing inc. μοντέλο KCA369B. Cardio-Aid 260B biphasic defibrillator with paddies.
  • ➧Μόνιτορ του οίκου EDAN INSTRUMENTS, INC, μοντέλο Μ3Α, για την παρακολούθηση ζωτικών παραμέτρων αναίμακτης πίεσης, οξυμετρίας, καθώς επίσης και τον καρδιακό ρυθμό , ανηλίκων, παίδων και νεογνών, με τροχήλατη βάση.
  • ➧Τροχήλατο νοσηλείας του Ιταλικού εργοστασίου CFS, μοντέλο TORNADO (7010).
  • ➧Τροχήλατο ανάνηψης του Ιταλικού εργοστασίου CFS, μοντέλο TORNADO (7010).
  • ➧Επιτοίχιος διπλός μετασχηματιστής HEINE EN200 με κεφαλή οπτικής ίνας ωτοσκοπίου Κ180 και κεφαλή οφθαλμοσκοπίου Κ180.
  • ➧Τμήμα Αντιμετώπισης Παιδικού τραύματος στο Νοσοκομείο Άργους

Όπως σημειώνει η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη: «Ευχαριστούμε θερμά το Σωματείο "Αντιμετώπιση του Παιδικού τραύματος" και την πρόεδρο του ΔΣ κα Natasha CLIVE- Vrecossis για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προσπάθεια του συστήματος Υγείας στην παροχή της βέλτιστης φροντίδας υγείας στους μικρούς μας ασθενείς. Η επίσημη παράδοση του τμήματος, δεδομένων των ειδικών συνθηκών, θα γίνει από το Σεπτέμβριο και θα ανακοινωθεί εγκαίρως».


Η Μ. Σαρίδη αναφερόμενη τέλος στον επόμενο στόχο για την όσο το δυνατό πληρέστερη περίθαλψη των παιδιών της Αργολίδας υπογραμμίζει: «Σύντομα ευελπιστούμε ότι θα είμαστε σε θέση να ενεργοποιήσουμε και την παιδιατρική κλινική της Ν.Μ. Άργους, έτσι ώστε να παρέχεται ολοκληρωμένη φροντίδα στα παιδιά των πολιτών του Νομού Αργολίδας».


« PREV
NEXT »