ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τα Ζώδια σήμερα: Υδροχόοι, ώρα να ξεκαθαρίσουν παρελθοντικές καταστάσεις!



Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ωροσκόπος σου;


Κριός

Σήμερα μπορεί να υπάρξουν ψευδείς πληροφορίες ή οδηγίες για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική ή να αναθέσεις σημαντικές ενέργειες και αποφάσεις για μια άλλη μέρα. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια αίσθηση αποκοπής από δεσμευτικά στοιχεία του παρελθόντος.

Ταύρος

Είναι προτιμότερο σήμερα να κάνεις τους απολογισμούς σου από το προωθήσεις κάτι. Το σημερινό εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ενθαρρύνει τη διασκεδαστική αυτοέκφραση και πειραματισμό. Κάτι που μπορεί να εξυπηρετήσει τις επαγγελματικές υποθέσεις σου.

Δίδυμοι

Μην πιέζεις καταστάσεις σήμερα και άφησε τες να εξελιχθούν από μόνες τους. Ωστόσο μπορείς να προσελκύσεις αρκετά νέα πράγματα και καταστάσεις και οι πρακτικές λύσεις τελικά να είναι πιο εφευρετικές. Το νέο φεγγάρι της νύχτας σε παρακινεί να κάνεις πολύτιμες συνδέσεις και επαφές.

Καρκίνος

Ίσως είναι καλύτερο σήμερα να αναζητήσεις ή να καταστρώσεις στρατηγικές για την αντιμετώπιση και προώθηση των υποθέσεων σου. Ωστόσο υπάρχει και μια ενθαρρυντική διέλευση και συμβάλει στην ενίσχυση των συνδέσεων σου. Οι αλληλεπιδράσεις με φίλους και δίκτυα μπορεί να είναι ευχάριστες και δημιουργικές.

Λέων

Ανησυχίες που σχετίζονται με τις ρουτίνες, εργασία ή υγείας μπορεί να σε απασχολήσουν καθιστώντας δύσκολες τις αποφάσεις σου. Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού ανεβάζει τη διάθεση και ενθαρρύνει τις μελλοντικές σου ενέργειες. Η νυχτερινή νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σηματοδοτεί μια προσωπική αρχή ή μια αίσθηση πως τα πράγματα αλλάζουν. 

Παρθένος

Χρειάζεσαι πλέον προσωπικό χρόνο μακριά από ελέγχους και προβληματισμούς. Στην πραγματικότητα όμως ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς κάποια πράγματα και να κάνεις κάποιες προσαρμογές με βάση μια νέα εκτίμηση του χρόνου και της ενέργειας.

Ζυγός

Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να σε ενθαρρύνουν να δοκιμάσεις νέες μεθόδους και να απολαύσεις μια μάλλον ανεξάρτητη, ελαφριά προσέγγιση στη ζωή. Με τη βοήθεια της όψης Αφροδίτης – Ουρανού που σε ενθαρρύνει να φλερτάρεις με νέες ιδέες και δραστηριότητες, σου ανεβαίνει η διάθεση σου. Η αποψινή νέα Σελήνη μεταφέρει νέα ενέργεια ή μια νέα αρχή σε μια φιλία.

Σκορπιός

Τα τεχνικά προβλήματα μπορεί να καθυστερήσουν προσωρινά ένα έργο ή σχέδιο σου σήμερα. Οι ανασφάλειες σχετικά με τις επιδόσεις και τις ευθύνες, τις ιδέες ή τις επικοινωνίες σου μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Η ανάγκη να ακολουθήσεις τους κανόνες στα εργασιακά κάποιες φορές επιβάλλεται.

Τοξότης

Οι ενέργειες της ημέρας είναι ανάμεικτες αλλά αφορούν κυρίως στα μελλοντικά σχέδια σου. Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού ανοίγει και φέρνει ευκαιρίες. Η δημοσίευση, η ανταλλαγή ιδεών και η εκμάθηση νέων πραγμάτων μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές κυρίως στα εργασιακά.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρξει ένας αγώνας ή ένα άγχος σήμερα σχετικά με μια απόφαση, αλλά είναι προτιμότερο να περιμένεις λιγάκι. Ωστόσο η όψη Αφροδίτης – Ουρανού δημιουργεί μια αισιοδοξία και ενισχύει τη διάθεση σου. Η νυχτερινή νέα Σελήνη μπορεί να ανοίξει τις πόρτες για να ακολουθήσεις ένα πάθος την επόμενη εβδομάδα.

Υδροχόος

Μπορεί να υπάρξουν σήμερα κάποια πράγματα και καταστάσεις που πρέπει να ξεκαθαρίσεις από το παρελθόν ή απ’ το μυαλό σου. Το νέο φεγγάρι της νύχτας μπορεί να σε προετοιμάσει για μια νέα αρχή στο τομέα σχέσεων. Πρόσθεσε ενδιαφέρον στην καθημερινότητα με τον ερωτικό σύντροφο σου.

Ιχθύς

Οι σημερινές ενέργειες είναι ανάμεικτες και μπορεί να αισθάνεσαι λίγο εκτός συγχρονισμού με ένα φίλο, ένα στόχο ή ένα όνειρο, ή θα μπορούσες να ανακαλύψεις ότι οι ανησυχίες σου για ένα κοινωνικό ζήτημα επηρεάζει την παραγωγικότητα σου. Οι προσπάθειες σου στα εργασιακά αρχίζουν να αποδίδουν.
« PREV
NEXT »