ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Σύσκεψη στη Κόρινθο για τα έργα του ΠΕΠ Πελοποννήσου στην Κορινθία


Σύσκεψη με θέμα την επιτάχυνση της υλοποίησης των έργων του ΕΣΠΑ για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Πελοπόννησος” 2014 – 2020 που αφορούν την Κορινθία πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Κορινθίας τη Πέμπτη 27 Αυγούστου.
Κύριος στόχος της υπό τον αντιπεριφερειάρχη Τάσο Γκιολή σύσκεψης -παρουσία και των θεματικών αντιπεριφερειαρχών Χάρη Βυτινιώτη και Αθηνάς Κόρκα- ήταν η διερεύνηση των παραγόντων που συμβάλλουν σε καθυστερήσεις υλοποίησης των έργων του ΠΕΠ Πελοποννήσου και η λήψη των κατάλληλων μέτρων για άρση αυτών των παραγόντων, έτσι ώστε να ομαλοποιηθεί ή και να επιταχυνθεί η υλοποίηση των εν λόγω έργων.

Δεύτερο στόχο της ίδιας σύσκεψης αποτέλεσε η διερεύνηση της ύπαρξης και ο προσδιορισμός νέων ώριμων έργων για ένταξη στο πρόγραμμα, κατόπιν σχετικών προσκλήσεων της διαχειριστικής του αρχής

Στη σύσκεψη μεταξύ πολλών δικαιούχων και φορέων υλοποίησης συμμετείχαν τα στελέχη του Ομίλου Μελετών και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού (ΟΜΑΣ Α.Ε.), ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Γιώργος Μουταφίδης, ο αντιδήμαρχος Κορινθίων Γιώργος Πούρος, ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, στελέχη από τις ΔΕΥΑ Σικυωνίων και Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, από την Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Κορινθίας καθώς και από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ (ΕΥΔΕΠ) Περιφέρειας Πελοποννήσου.
« PREV
NEXT »