ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Σύλληψη οχτώ ατόμων που επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας


Συνελήφθησαν οχτώ άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα για Γαλλία και Ιταλία, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.

Αναλυτικά:Συνελήφθησαν, χθες (2.8.2020) στο Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, σε πέντε (5) ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οχτώ (8) αλλοδαποί, τέσσερις (4) άνδρες, ηλικίας 19, 23, 32 και 34 ετών και τέσσερις (4) γυναίκες, ηλικίας 18, 27, 31 και 32 ετών, αντίστοιχα, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Παρίσι Γαλλίας και Μιλάνο Ιταλίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, από την κατοχή τους διαβατήρια Πορτογαλικών και Μεξικάνικων Αρχών, δελτία ταυτότητας Βέλγικων, Πορτογαλικών και Ελληνικών Αρχών καθώς και ταξιδιωτικά έγγραφα και άδεια διαμονής Ελληνικών Αρχών.

Επιπλέον, οι πέντε (5) εξ αυτών συνόδευαν και τα ανήλικα τέκνα τους για τα οποία επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ως επίσης κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
« PREV
NEXT »