ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Στην Αργολίδα ο Μεξικανός μεγαλομέτοχος της Coca cola με το μοναδικό mega Yacht “Forever One”


Το σκάφος βρίσκεται ανάμεσα στις νησίδες Ρόμβη και Δασκαλιό στο Τολό.

Στην Αργολίδα βρίσκεται απο χθές Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 το mega Yacht “Forever One”, ένα βραβευμένο για το design σκάφος, που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο μεξικανό επιχειρηματία Bruce Grossman μεγαλομέτοχο Coca Cola!

Το σκάφος βρίσκεται ανάμεσα στις νησίδες Ρόμβη και Δασκαλιό στο Τολό προερχόμενο από το Κυπαρίσσι και έχει μήκος 55 μέτρα και πλάτος 10,50. Κατασκευάστηκε στην Ιταλία το 2014 και κόστισε στον ιδιοκτήτη του 40 εκατομμύρια δολάρια!


Έχει σημαία των νησιών Κέιμαν ενώ το όνομα είναι αφιέρωση του πάμπλουτου Μεξικανού στη σύζυγό του! Το πλοίο σχεδίασε ο διάσημος αρχιτέκτονας σκαφών Horacio Bozzo υπό την επίβλεψη της εταιρείας Camper Nicholson International του Fernando Nicholson.


Ο μεξικανός επιχειρηματίας είχε στην κατοχή του πριν από το “Forever One” αρκετά σκάφη, αφού αρέσκεται να ταξιδεύει συχνά μαζί με την γυναίκα του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, ενώ συνηθίζει να περνάει πολλές ώρες την ημέρα στο σκάφος αυτό! Χάρη στην δίδυμη 3512 C Caterpillar μηχανή του, φτάνει την τελική ταχύτητα 16 κόμβων 
« PREV
NEXT »