ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Σοβαρές ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης | Ασθενοφόρο έμεινε στο δρόμο κατά την διακομιδή ασθενή


Πριν μερικές ημέρες μια Γαλλίδα υπήκοος που έμενε στο χωριό Ελληνικό αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης.

Εκεί το προσωπικό του κέντρου της πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και αποφασίστηκε η μεταφορά της στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Στην διαδρομή όμως προς το νοσοκομείο το ασθενόφορο έπαθε βλάβη και ακινητοποιήθηκε μετά τα διόδια στο Μάναρη. Επίσης από την αρχή της διακομιδής δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός.

Ευτυχώς ακολουθούσε μαζί και κάποιος γνωστός με το δικό του αυτοκίνητο , ο οποίος παρέλαβε την γυναίκα και την μετέφερε τελικά στο Νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή το νέο ασθενοφόρο που πρόσφερε ο Αθανάσιος Μαρτίνος συμπληρώνει ένα χρόνο που είναι αραγμένο στο κέντρο υγείας χωρίς πινακίδες, ευτυχώς ο κ. Γίδης από την Λιγνιτική Μεγαλόπολης έφτιαξε ένα στέγαστρο και πλέον δεν το τρώει ο ήλιος.

Επίσης εξακολουθεί να υπάρχει και το ακόμα σημαντικότερο πρόβλημα με την έλλειψη οδηγών. Μια διαδικασία που είχε ξεκινήσει πέρυσι για να δώσει ο Δήμος Μεγαλόπολης οδηγούς δεν έχει προχωρήσει και δεν ξέρουμε τους λόγους.

Με λίγα λόγια τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει , τα χρόνια περνάνε και τα προβλήματα παραμένουν. Και μόνο από τύχη δεν έχουμε κάποιο σοβαρότερο περιστατικό. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι γιατροί και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας δίνουν καθημερινά αγώνα για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, όμως χρειάζονται βοήθεια και υποστήριξη.

Χρειάζονται να δοθεί οριστική λύση στα 2 αυτά σημαντικά θέματα των οδηγών και των ασθενοφόρων.

Αλλά και να γίνει αναβάθμιση των υπηρεσιών και των κτιριακών εγκαταστάσεων.Και στο τέλος είναι αυτοί που δέχονται τα παράπονα των πολιτών για τις ευθύνες άλλων.

Άραγε τι πρέπει να γίνει τελικά για να λυθούν αυτά τα πολύ σοβαρά προβλήματα;

kafeneio-megalopolis.gr
« PREV
NEXT »