ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Σε ειρηνική διαμαρτυρία καλεί ο Λύτρας τους Δημητσανίτες αύριο στο ιστορικό Γυμνάσιο | ''Όχι άλλη μετάθεση των προβλημάτων κάτω από το χαλί''


Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εναπόθεση απορριμάτων στο ιστορικό Γυμνάσιο Δημητσάνας. Εδώ και καιρό ο κ. Μιλτιάδης Λύτρας, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Γορτυνίας, διαμαρτύρεται για αυτή τη κατάσταση ζητώντας επίμονα να τεθεί το θέμα σε προτεραιότητα και να δοθεί οριστική λύση στη διαλογή και επεξεργασία των απορριμάτων. 
Με ανάρτηση του αυτή τη φορά στα social καλεί όλους τους δημότες Δημητσάνας να παραστούν αύριο Παρασκευή σε ειρηνική διαμαρτυρία στο χώρο του ιστορικού Γυμνασίου προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεση τους σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΙΣΟΤΙΡΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΥΜΑΝΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ

Καλώ όλους τους δημότες από τη Δημητσάνα μας σε ειρηνική παράσταση στο χώρο του Ιστορικού Γυμνασίου Δημητσάνας την Παρασκευή 21 Αυγούστου και ώρα 8 το πρωί, για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στο συνεχιζόμενο έγκλημα της μετατροπής του Ιστορικού Γυμνασίου Δημητσάνας σε χώρο μεταφόρτωσης σκουπιδιών. Καλούμε το Δήμαρχο να μας παρουσιάσει το σχέδιό του. Όχι άλλες υποσχέσεις. Στη Δημητσάνα υπάρχει ένα συνεχιζόμενο υγειονομικό και πολιτιστικό έγκλημα.
Επιτέλους αξίζει ο τόπος μας λύση στα σοβαρά προβλήματά του. Όχι άλλη μετάθεση των προβλημάτων κάτω από το χαλί.
Στην ειρηνική μας διαμαρτυρία θα τηρηθούν οι υγειονομικοί κανόνες λόγω covid και οι σχετικές αποστάσεις. Παρακαλούμε όλοι να φορούν μάσκες.
Με τιμή και πατριωτικούς χαιρετισμούς.
Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής Ελ Αντιπολίτευσης Δήμου Γορτυνίας
ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
« PREV
NEXT »