ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Πρόστιμο σε τρεις υγειονομικούς που δεν φορούσαν μάσκα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης


ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της ΑΣΤΥΜΟΜΙΑΣ και του ΕΟΔΥ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ της ΤΡΙΠΟΛΗΣ. 

ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ, 300 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΑΣΚΑ.

Χθες πρωί η αστυνομία, με κάποιον του ΕΟΔΥ, έκαναν έλεγχο εντός του Νοσοκομείου Τρίπολης. Βρήκαν τρεις υγειονομοκούς υπαλλήλους χωρίς μάσκα και τους επέβαλαν πρόστιμο από 300 ευρώ στον καθένα. Οι τρεις Συνάδελφοι δεν ήταν σε επαφή με ασθενείς.

Λαμβάνουν από το Νοσοκομείο μια μάσκα το οκτάωρο η οποία δεν αντέχεται λόγω υγρασίας να φοριέται συνεχώς όλο το οκτάωρο.

Δεν ξέρουμε πραγματικά τι θέλει τώρα να αποδείξει ο ΕΟΔΥ.

Ψάχνει εξιλαστήρια θύματα τους υγειονομικούς για να ρίξει την ευθύνη διασποράς της νόσου. Να πουν ότι εμείς ευθυνόμαστε που αρωσταίνουμε από κορονοϊό. Την ώρα που πέντε υγειονομικοί νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και δίνουν μάχη για τη ζωή τους.
Ο ΕΟΔΥ δεν μας έστελνε ως πρόβατα επι σφαγή σε περιστατικά κορονοϊού χωρίς μάσκες με οδηγίες για να καλύψουν τις ελλείψεις.

Δεν είδαμε να δείξουν την ίδια ευαισθησία γι τον υποδιοικητή του Νοσοκομείου Τρίπολης. Γύρισε την Δευτέρα από άδεια δεν έκανε τεστ όπως κάνουμε εμείς οι κοινοί θνητοί υγειονομικοί. Ένοιωσε αδιαθεσία έκανε τεστ την Τρίτη βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αφού ήρθε σε επαφή με πολλούς στο Νοσοκομείο.

Αλήθεια πόσα 300αρια επέβαλαν στη Μύκονο και αλλού.
Ντροπή .... Τι θέλουν να αποδείξουν.
Δεν υπάρχει διοίκηση στο Νοσοκομείο να επιβάλει πειθαρχικές κυρώσεις αν πρέπει;

Μιχάλης Γιαννάκος
 Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ
« PREV
NEXT »