ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας | Ποιες θέσεις αναλογούν στην Αρκαδία


Στην έγκριση προσλήψεων τακτικού προσωπικού στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων του φετινού χρόνου ενέκρινε -μεταξύ άλλων- η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε χθες Τετάρτη 26 Αυγούστου, με τηλεδιάσκεψη.
Ειδικότερα, εγκρίθηκε η πρόσληψη δύο δικηγόρων (παρ’ Εφέταις και άνω) με έμμισθη εντολή στην Π.Ε. Αρκαδίας, όπως επίσης και 25 μόνιμων υπαλλήλων που θα καλύψουν θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων σε διάφορες Π.Ε.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν:


10 Γεωτεχνικοί
(ΠΕ), ως εξής: Αρκαδία 2 γεωπόνοι και 2 κτηνίατροι. Λακωνία 1 γεωπόνος και 1 κτηνίατρος. Μεσσηνία 2 γεωπόνοι και 1 κτηνίατρος.

7 Μηχανικοί (ΠΕ) ως εξής: Αρκαδία 3 πολιτικοί μηχανικοί. Αργολίδα 1 αρχιτέκτονας. Κορινθία 1 πολιτικός μηχανικός. Λακωνία 1 μηχανολόγος μηχανικός. Μεσσηνία 1 πολιτικός μηχανικός

1 Πληροφορικής
(ΠΕ) στην Αρκαδία

7 Μηχανικοί
(ΤΕ) ως εξής: Αρκαδία 3 πολιτικών δομικών έργων. Λακωνία 1 τοπογράφος μηχανικός και 1 μηχανολόγος μηχανικός. Μεσσηνία 1 πολιτικός μηχανικός και 1 μηχανικός έργων υποδομής.

ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ


Στη σημερινή της συνεδρίαση, εξ άλλου, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τον προσωρινό ανάδοχο για τα έργα αντιδιαβρωτικής προστασίας στην παραλία της Αίπειας του Δήμου Μεσσήνης στη Μεσσηνία (δαπάνη 2.177.628,22 ευρώ), όπως επίσης και για το τελικής δαπάνης 2.552.299,87 ευρώ έργο αποκατάστασης των κελιών του κτηριακού συγκροτήματος της Μονής του Ταξιάρχη Μιχαήλ στη Μούρα Παλαιοχωρίου, στην Κυνουρία.

Εγκρίθηκε επίσης προσωρινός ανάδοχος για τις εργασίες καθαρισμού τμημάτων των χειμάρρων Ιναχου και Ξεριά στην Αργολίδα, προϋπολογισμού 270.000 ευρώ, όπως επίσης και το πρακτικό της δημοπρασίας το προϋπολογισμού 600.000 ευρώ έργο συντήρησης της επαρχιακής οδού 32 στη Λακωνία, Ελαία – Ασωπός – Δαιμονιά.

Η Επιτροπή προέβη επίσης στην έγκριση σύναψης δύο προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τρίπολης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Πελοποννήσου, η μία ύψους 390.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της συντήρησης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο στην Οστρακίνα και η δεύτερη ύψους 74.400 για τη συντήρηση και αποκατάστασης της βατότητας του δρόμου από την επαρχιακή οδό Τρίπολη – Πιάνα – Αλωνίσταινα προς Λιμποβίσι.

Ακόμα, η Επιτροπή αποδέχθηκε οριστικά την δωρεά από την εταιρεία “Λαρσινός” Α.Ε. 100.000 τόννων θραυστού υλικού 3Α, που βρίσκονται στο λατομείο της εν λόγω εταιρείας στην περιοχή των Φιλιατρών, στη Μεσσηνία.

Ενέκρινε, τέλος, το πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας, Διαπραγμάτευσης και Αξιολόγησης προσφορών για την προμήθεια 900 φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η δαπάνη για την οποία ανήλθε τελικά σε 274.500 ευρώ.
« PREV
NEXT »