ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Περιοχές του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου


Ο περιφερειάρχης επιθεώρησε το έργο ασφαλτόστρωσης στον επαρχιακό δρόμο Καστρί – Αγιος Πέτρος – Μαλεβή – Αγιος Ιωάννης – Αστρος όπου ήδη εξελίσσεται σχετική εργολαβία, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και δεύτερη, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.


“Μέχρι την ερχόμενη Κυριακή θα έχουν ολοκληρωθεί βασικά πράγματα για να διευκολυνθούν οι προσκυνητές που θα μεταβούν στην Μονή Μαλεβής, όπου στις 23 του κάθε Αυγούστου γίνεται η μεγαλύτερη γιορτή στην Αρκαδία για την απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου” δήλωσε ο περιφερειάρχης, ο οποίος επισκέφθηκε το ιστορικό μοναστήρι.

ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ

Ο Π. Νίκας βρέθηκε στη συνέχεια στο Αστρος, όπου επισκέφθηκε το σημείο του δρόμου Αστρος – Λεωνίδιο στο οποίο, την περασμένη Τετάρτη 12 Αυγούστου, έχασε τη ζωή του ένας 21χρονος σε τροχαίο δυστύχημα.

Οπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης, την ερχόμενη Δευτέρα 24 προγραμματίζεται σύσκεψη με τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Γιώργο Καμπύλη και υπηρεσιακούς παράγοντες από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και του δήμου, προκειμένου να διερευνηθούν τρόποι για την αποφυγή, στο μέλλον, τέτοιων τραγικών γεγονότων.

Συγκεκριμένα, θα εξεταστεί η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια παρεμβάσεων, όπως κατασκευή πεζοδρομίων, εγκατάσταση φωτισμού και φωτεινών σηματοδοτών στον συγκεκριμένο δρόμο, όπου έχει αναπτυχθεί εμπορική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια.
« PREV
NEXT »