ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Παπαηλιού για το δρόμο Κιβερίου- Άστρους-Λεωνιδίου | ''Αφού ζητηθεί «συγγνώμη» από τα θύματα της ασφάλτου οφείλουμε όλοι να συστρατευτούμε''Γιώργος Παπαηλιού
Βουλευτής Αρκαδίας (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία)


Για τη κινητοποίηση συλλογικοτήτων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σχετικά με το αίτημα για τη δρομολόγηση έργων στο δρόμο Κιβερίου- Άστρους-Λεωνιδίου

Ο δρόμος Κιβερίου-Άστρους-Λεωνιδίου, δεν παρέχει ασφάλεια στους πολίτες-χρήστες του, με αποτέλεσμα «να θρηνούνται» συχνά ανθρώπινες ζωές.

Η πρωτοβουλία που συλλογικότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας αναλαμβάνουν (αθλητικά σωματεία, πολιτιστικοί σύλλογοι, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων), να απευθυνθούν προς την πολιτεία, προκειμένου αυτή να δρομολογήσει αμέσως στην κατασκευή των απολύτως απαραίτητων σχετικών έργων είναι σημαντική.

Προς αυτή την κατεύθυνση και, αφού ζητηθεί «συγγνώμη» από τα θύματα της ασφάλτου για την επί χρόνια ολιγωρία της πολιτείας, οφείλουμε όλοι να συστρατευτούμε.

Εν πάση περιπτώσει, στο πλαίσιο του (όποιου) αναπτυξιακού σχεδιασμού για την Κυνουρία και την Ανατολική Πελοπόννησο και της ανάγκης ασφαλέστερης και ταχύτερης πρόσβασης σ΄ αυτές, ο δρόμος Κιβερίου-Άστρους-Λεωνιδίου αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια «όνειρο ζωής». Τα χρόνια που οι προς διάθεση πόροι ήταν υπέρ-επαρκείς, το «όνειρο» δεν υλοποιήθηκε.

Παρά ταύτα παραμένει ζωντανό. Η πολιτεία πρέπει να το μετασχηματίσει σε έργο. Πόροι μπορεί να εξευρεθούν. Αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση.
« PREV
NEXT »