ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Πανελλήνιες | Ο πρώτος των πρώτων με 19.650 μόρια (vid)


Ο πρώτος των πρώτων, ο Θεόφιλος Νάστας κατάφερε να μπει στην Ιατρική συγκεντρώνοντας 19.650 μόρια!

Το τελευταίο αντίο στην μαθητική τους πορεία είπαν την Παρασκευή, 28 Αυγούστου, εκατοντάδες μαθητές μετά και την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις βάσεις των Πανελλαδικών.

Ο Θεόφιλος Νάστας, ο μαθητής από το Ωραιόκαστρο που συγκέντρωσε 19.650 μόρια μίλησε στο OPEN TV και ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ανακουφισμένος γιατί η προσπάθεια μου απέδωσε και νιώθω αρκετή αυτοπεποίθηση για τα αποτελέσματα. Σήμερα τελειώνει οριστικά μια περίοδος και θα μεταβώ σε μια καινούργια. Θέτω ήδη νέους στόχους και ουσιαστικά ξεκουράζομαι ώστε να είμαι πανέτοιμος για τα νέα δεδομένα».

Το άγχος για τους περισσότερους κορυφώθηκε την Παρασκευή λίγο πριν τις 09:00 και μέχρι να εμφανιστούν και τα επίσημα αποτελέσματα στις οθόνες των αποφοίτων.

Η λατρεία του για το διάβασμα, όμως, δεν σταμάτησε με την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών. Θέλοντας να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για το νέο ξεκίνημα, ο Θεόφιλος Νάστας προσπάθησε το καλοκαίρι να βρει τα βιβλία της Ιατρικής του πρώτου έτους και, όπως λέει, δυστυχώς δεν τα κατάφερε. «Το καλοκαίρι ήταν ήρεμο, τις περισσότερες ώρες ήμουν στο σπίτι γιατί έχουμε και τον κορωνοϊό και δεν ήθελα να κινδυνέψω ούτε την υγεία μου ούτε και του οικογενειακού μου περιβάλλοντος. Μπορώ να πω πως ήταν αρκετά βαρετό, είχα όμως και το πιάνο στο σπίτι όπου αφιέρωσα αρκετές ώρες και περνούσε πιο ευχάριστα ο χρόνος».


ethnos.gr
« PREV
NEXT »