ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Π. Νίκας σε Κ. Μιχόπουλο: «Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί από εδώ και στο εξής στη Μεγαλόπολη»Σε ενότητα και ομόθυμη στήριξη της Μεγαλόπολης από όλους, προκειμένου να διασφαλιστεί το μεταλιγνιτικό μέλλον της περιοχής αυτής της Αρκαδίας και των κατοίκων της, κάλεσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στη διάρκεια της συνάντησης που επί μακρόν είχε χθες Τετάρτη 12 Αυγούστου, στην Τρίπολη, με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλο και στελέχη του συνδυασμού του.

“Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί από εδώ και στο εξής στη Μεγαλόπολη” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Π. Νίκας και συνέχισε επισημαίνοντας με έμφαση:

“Για να πάνε όλα καλά θα πρέπει οι Μεγαλοπολίτες να είναι ενωμένοι και βεβαίως -πρώτ’ απ’ όλα- να είναι όλοι οι Αρκάδες ενωμένοι, στη στήριξη της Μεγαλόπολης. Οχι να απλώσουμε την στήριξη σε όλη την Αρκαδία ή και παραπέρα, καθώς την δεδομένη στιγμή πρέπει να εστιάσουμε το σύνολό των δυνάμεών μας στη Μεγαλόπολη και να την υποστηρίξουμε”.

Ο περιφερειάρχης απηύθυνε έκκληση στους Αρκάδες και τους Μεγαλοπολίτες “να αθροίσουν δυνάμεις, καθώς αν υπάρχει έριδα είναι βέβαιο ότι αυτό θα το πληρώσει η Μεγαλόπολη. Κι αυτό δεν θέλει κανείς”.

Καταλήγοντας, ο Π. Νίκας σημείωσε ότι από την πλευρά της, η Περιφέρεια “μπορεί να αναλάβει μόνο το ρόλο της συνεννόησης και της απόλυτης στήριξης της Μεγαλόπολης”.

Στην ίδια συνάντηση, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τα στελέχη του δήμου σχετικά με τα δημόσια έργα που η Περιφέρεια προτείνει για τη Μεγαλόπολη.
« PREV
NEXT »