ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ορκωμοσία νέων εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής στην Π.Ε. Λακωνίας


Τη τελετή ορκωμοσίας των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης φιλοξένησε η Π.Ε. Λακωνίας, την Τετάρτη 26 Αυγούστου, στην αίθουσα Λακώνων Ποιητών του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας, στην Σπάρτη. Οι περισσότεροι εκ των εκπαιδευτικών ανήκουν στην κατηγορία της Ειδικής Αγωγής και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που έγιναν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε αυτή την κατηγορία.

Μετά την τελετή, την οποία ευλόγησε ο μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιος, ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης απευθύνθηκε στους εκπαιδευτικούς ευχόμενος καλή και γόνιμη θητεία, τονίζοντας παράλληλα δε, τη σημαντικότητα του έργου τους “και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη εποχή, κατά την οποία οι εκπαιδευτικοί καλούνται, εκτός των μαθησιακών διαδικασιών, να μεριμνούν και για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων μέσα στο σχολείο, λόγω του Covid 19”.

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης, ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, ο αντιδήμαρχος Σπάρτης Θανάσης Καρλαύτης και η υπεύθυνη Παιδείας του δήμου της λακωνικής πρωτεύουσας Ελένη Δαράκη.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας Φώτης Πολίτης, που ανέγνωσε και τον όρκο στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, ενώ χαιρετισμό και καλωσόρισμα απηύθυνε και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αγάπιος Οικονομίδης.
« PREV
NEXT »