ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

«Ο Τζίτζικας και ο μέρμηγκας» φτάνουν Παράλιο Άστρος


Ένας από τους πιο γνωστούς μύθους του ΑΙΣΩΠΟΥ "Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ" ανεβαίνει σε διασκευή Μπάμπη Κλαλιωτη από τη ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ για τη καλοκαιρινή σεζόν 2020.

Η παράσταση  θα πραγματοποιηθεί στο ΠΑΡΑΛΊΟ ΑΣΤΡΟΣ και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο  Παραλίου Άστρους το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 και ώρα 09:00 μ.μ.   
        
Προπώληση : 7€
Ταμείο : 9€

Σημεία  Προπώλησης: 
 
 Παραλιο Άστρος:  Αρτοποιειο "Κοντης"
Αστρος: Βιβλιοπωλείο." Ματζουρανη".
                           
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Τηλ. Επικοινωνίας: 697 3056635

Μερικά λόγια για την παράσταση...

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ πιστή στο ραντεβού της με τους μικρούς μας φίλους εδώ και 15 συνεχή χρόνια αποφάσισε να ζωντανέψει επί σκηνής αυτό το σπουδαίο διδακτικό μύθο, γιατί μέσα από τους "ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΣΩΠΟΥ" και τις λίγες αράδες που σώζονται ακόμα και σήμερα βρίσκεται συγκεντρωμένη όλη η σοφία του ΛΑΟΥ μας!

Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ  ο κλασικός τεμπέλης και  ο εργατικός  ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ  θα μάθουν στην παρέα τους που αποτελείται από την πονηρή ΑΛΕΠΟΥ, το πεινασμένο ΓΟΥΡΟΥΝΆΚΙ  , τη φωνακλού ΚΑΡΑΚΆΞΑ, τον ήσυχο ΓΑΙΔΑΡΑΚΟ, τον Βασιλιά των Ζώων ΛΙΟΝΤΑΡΙ, τον πάντα πιστο ΣΚΎΛΟ, τον χορευταρα ΤΣΑΛΑΠΕΤΙΝΟ, πως να αναπτύξουν την ΟΙΚΟΛΙΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ για μία καλύτερη ποιότητα ζωής στο ζωικό τους βασίλειο.

Φυσικά όλα αυτά θα τα παρακολουθήσουμε μέσα από πολύ γέλιο, μουσική, χορό και τραγούδι. Μια μουσική παράσταση για μικρούς αλλά και για μεγάλους..

Την σκηνοθετικές οδηγίες στην παράσταση έδωσε ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΛΙΩΤΗΣ

 Η ενδυματολόγος ΜΑΓΔΑ ΚΑΛΟΡΙΤΗ ανέλαβε να μεταμορφώσει των ηθοποιων μας.
Την παράσταση χορογράφησε ο ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΛΣΟΝΑΣ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Την μουσική το STUDIO MUSIC.

Στην παράσταση παίζουν επαγγελματίες ηθοποιοι.

« PREV
NEXT »