ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ματαιώθηκαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις των «Άνθεων της Πέτρας» στα Λαγκάδια


Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας από τους πρώτους μήνες του 2020 επέβαλαν τη ματαίωση μια σειράς πρωτοβουλιών των Ανθέων της Πέτρας με πιο χαρακτηριστικές το 4ο εργαστήρι της τέχνης της πέτρας και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που συνθέτουν όλο το περιεχόμενο των Γιορτών της Πέτρας τις οποίες διοργανώνει το σωματείο μας κάθε καλοκαίρι.

Αυτό δε σημαίνει ότι τα Άνθη της Πέτρας έπαψαν να λειτουργούν και να εργάζονται για την υλοποίηση των στρατηγικών τους στόχων. Αυτό που απουσιάζει τούτο το καλοκαίρι είναι η άμεση επαφή με τις τοπικές κοινωνίες των Λαγκαδίων, της Δημητσάνας και άλλων αρκαδικών χωριών που τα τελευταία χρόνια μας βλέπουν όλο και πιο κοντά τους. Έγκαιρα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη ματαίωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων «διαβάζοντας» σωστά τα επιδημιολογικά δεδομένα και την εξέλιξη της πανδημίας.

Για την αναπλήρωση αυτού του ελλείμματος άμεσης επικοινωνίας που έχει προκύψει φέτος αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μια ειδική έκδοση που έχει διττό χαρακτήρα. Από τη μία πλευρά είναι ενημερωτικό για τις δράσεις των Ανθέων που συνεχίζονται σε διάφορους τομείς και από την άλλη έχει ένα διαχρονικό χαρακτήρα που διαμορφώνεται με μια σειρά θεμάτων γύρω από τον άξονα παραδοσιακή αρχιτεκτονική-πολιτιστική κληρονομιά.

Τα Άνθη της Πέτρας ευχαριστούν όλους όσους συμμετείχαν στην υλοποίηση αυτής της έκδοσης και ιδιαιτέρως τους χορηγούς (SKAG – Χρήστος Σταματόπουλος, CyberStream – Ανδρέας Μανιάτης) των οποίων η συμβολή ήταν καθοριστική.
« PREV
NEXT »