ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Λύτρας | Αποχή από τη δια περιφοράς συνεδρίαση της ΟΕ: ''Δεν είστε Δήμαρχος σε μεσαιωνικό Δήμο κύριε Κούλη''


Απέχω από τη δια περιφοράς συνεδρίαση της ΟΕ της 25/8/2020 και καταγγέλω δημόσια την απαράδεκτη επίδοση της Δημοτικής αρχής στα νόμιμα δικαιώματα μου για πλήρη και σαφή ενημέρωση από τις υπηρεσίες του Δήμου. Σας υπενθυμίζω κύριε Δήμαρχε ότι από τις 19/7/2020 έχω καταθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου τρείς αιτήσεις, που πρωτοκολλήθηκαν με τις οποίες ζήτησα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία:

1. Για το ύψος των ανείσπρακτων τελών ύδρευσης την 1/9/2019 και σήμερα καθώς και το ύψος των ανείσπρακτων τελών ύδρευσης τις ίδιες περιόδους. Για το πότε θα αποστείλετε στους δημότες τους νέους λογαριασμούς.

2. Το ύψος και την αναλυτική κατάσταση των έργων που ολοκληρώθηκαν και υπηρεσιών που παρασχέθηκαν από προμηθευτές επί θητείας κ. Γιαννόπουλου και ποια εξ’ αυτών οφείλονται και σήμερα επί θητείας σας στους Προμηθευτές τους

3. Αναλυτικά στοιχεία για το είδος των δειγματοληπτικών ελέγχων νερού επί θητείας σας και τα αποτελέσματα αυτών. Επίσης αναλυτικά στοιχεία για τα τμήματα αμιαντοσωλήνων στα Δίκτυα Ύδρευσης Γορτυνίας και την πρόθεσή σας για σημαντικά έργα σε αυτόν τον τομέα.

Όχι μόνο δεν έλαβα καμιά επίσημη απάντηση από τις υπηρεσίες σας αλλά σε πρόσφατη δια ζώσης επικοινωνία με την Οικονομική Υπηρεσία και την Τεχνική Υπηρεσία (Τμήμα Ύδρευσης) αντιλήφθηκα ότι καμιά μέριμνα δεν έχετε λάβει για την ικανοποίηση. Για το αίτημα μου ενδεικτικά ο αρμόδιος υπάλληλος στα Λαγκάδια μου είπε με απόλυτη ειλικρίνεια, ίσως φαίνεται ότ εγώ έχω λάβει την μια αίτησή σας αλλά δεν έχω καμιά τέτοια ενημέρωση!!!

Πρέπει να αντιληφθείτε ότι η ελλάσων αντιπολίτευση του Δήμου Γορτυνίας απαιτεί Σεβασμό και θα εκτελέσει σε όλο της το εύρος τα νόμιμα δικαιώματά σας. Ήδη ενημέρωσα την αποκεντρωμένη διοίκηση για τα γεγονότα αυτά και ευελπιστώ ΑΜΕΣΑ να παραλάβω τα στοιχεία που ζήτησα.

Καταγγέλλω δημόσια τις δυσλειτουργίες του Δήμου Γορτυνίας και θλίβομαι να διαπιστώνω ότι ή επικρατεί ένα μπάχαλο γενικό ή απλά εσείς δεν επιθυμείτε να παραλάβουμε τα  
στοιχεία που ζητήσαμε.

Διαβεβαιώνω το Γορτυνιακό Λαό πως θα είμαστε διαρκώς παρόντες στα τεράστια προβλήματά του ελέγχοντας με κάθε νόμιμο μέσο την εξουσία.

Κλείνοντας να δηλώσω πως το πρόσφατο πρόβλημα ύδρευσης στα περισσότερα χωριά του Τέως Δήμου Τροπαίων αποκαλύπτει τη γύμνια των επιδόσεων σας και την αναποτελεσματική διοίκησή σας. Η σύμπραξη των Παρατάξεων Κούλη-Αποστολόπουλου στερεί από τον τόπο μας την ουσιαστική ανάπτυξη και κρατά τη Γορτυνία μας αγκυλωμένη σε πρακτικές του παρελθόντος.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ Η ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑ!!!


Δεν είστε Δήμαρχος σε μεσαιωνικό Δήμο ή σε κάποια φεουδαρχία κύριε Κούλη!!! Διοικείται την Ιστορική Γορτυνία μας ή τουλάχιστον έτσι θέλετε να λέτε.
« PREV
NEXT »