ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Περιφερειάρχης για πολλοστή φορά: ''Δεν υφίσταται άτρωτη Ηλικιακή ομάδα'' - Τέλος, η χρηματοδότηση εκδηλώσεων!Αυξητική τάση παρατηρείται σε καθημερινή βάση όσον αφορά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού στη Περιφέρεια Πελοποννήσου.

“Αυτό δεν συνιστά καλή εξέλιξη” σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος για μία ακόμα φορά επανέλαβε την έκκλησή του για τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας απέναντι στον κορονοϊό.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι ο καθένας θα πρέπει να δείξει υπευθυνότητα, τόσο απέναντι στον εαυτό του, όσο και απέναντι στο σύνολο των συνανθρώπων του, τονίζοντας ότι πλέον έχει καταδειχθεί πως δεν υφίσταται καμία “άτρωτη” ηλικιακή ομάδα.

“Απευθύνομαι προς τα νιάτα και τους ζητώ να προσέχουν ιδιαίτερα, να σκέπτονται τους εαυτούς τους, αλλά και τους μεγαλύτερους και όλους όσοι πάσχουν από υποκείμενα νοσήματα” τόνισε με έμφαση ο Π. Νίκας, ο οποίος -για πολλοστή φορά- ξεκαθάρισε ότι η Περιφέρεια, στο εξής, δεν θα χρηματοδοτήσει καμία εκδήλωση, κανενός είδους.
« PREV
NEXT »