ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Καλαμάτα: Πρόεδρος Kοινότητας κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου! (pics,vid)


Μεσημεριανή σιέστα για τον πρόεδρο που θα είχε σηκωθεί νωρίς και δεν άντεξε ξύπνιος.
Έναν μεσημεριανό υπνάκο πήρε κατά την διάρκεια του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, ένας Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας, ο οποίος κοιμήθηκε για τα καλά για μισή ωρίτσα!

Το θέαμα προκάλεσε γέλιο αλλά και την αντίδραση του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Τσαπόγα που παραπονέθηκε για το θέαμα του συναδέλφου να κοιμάται και ζήτησε αυστηρά από τον υπεύθυνο της μετάδοσης, όχι να τον ξυπνήσει, αλλά να τον πάρει από το πλάνο, δίπλα από τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο!
Πάντως, δεν ήταν ο μοναδικός που … έγειρε, αφού η ώρα ήταν 3 το μεσημέρι, η ζέστη και η κούραση της ημέρας αλλά και η τετράωρη διάρκεια έφερε πολλά χασμουρητά και χρειάστηκαν πολλοί καφέδες για να μην δούμε κι άλλους να ξαπλώνουν στα διπλανά παράθυρα του zoom! Παρατηρήσαμε πως ο Πρόεδρος κοιμόταν του καλού καιρού, αφού υπήρχε ένταση και φωνασκίες αλλά αυτός, δεν χάλασε την σιέστα του κι άλλαζε και πλευρό!

Nα σημειωθεί ότι οι συνδέσεις με τον τρόπο αυτό έχουν προκαλέσει αρκετά σχόλια, αφού έχουμε δει σύνδεση από παραλία, από μπαλκόνι, ταράτσα, αυτοκίνητο, αλλά live από το κρεβάτι δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα!!
Προχτές στο ΔΣ της Θεσσαλονίκης είδαμε live ξεμάτιασμα, αλλά ο υπνάκος έχει άλλη χάρη!

« PREV
NEXT »