ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ημερήσια Αστρολογική πρόβλεψη | Λέοντες, μην αμελείτε την υγειά σας


Πως θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει για σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Είναι εύκολο να ξεχάσεις ό,τι έμαθες εξαιτίας της ερωτικής υπόσχεσης ή έστω της καλοπέρασης. Ισχύει για συναισθήματα, χρήματα και φαγητό εξίσου.

Ταύρος
Ό,τι ξεκίνησες ή άρχισες, μην περιμένεις να ρολάρει αν δεν πιστεύεις ούτε εσύ ότι γίνεται να το παίξεις διαφορετικά.

Δίδυμοι
Επιτρέπεται να αφήσεις μια δυο εκκρεμότητες και άγχη για να κάνεις το κομμάτι σου, απλώς παραμένουν σαν μια φαγούρα που δεν μπορείς να ξύσεις, ενοχλητικά.

Καρκίνος
Για τη σεξουαλική, συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια είναι εύκολο να «ξαναγαπήσεις» αυτά που έχεις προηγουμένως απορρίψει.

Λέων
Μην αμελείς υγεία και σωματική κούραση ή ακόμη και ψυχολογική φόρτιση, επειδή περνάς καταπληκτικά, για να αποφύγεις να σου σκάσει σε ανύποπτο χρόνο.

Παρθένος
Καλά, μέσα στο κατακαλόκαιρο μην περιμένεις να προχωρήσουν πρακτικές υποθέσεις ή να πάθουν ολική μετάλλαξη προσωπικότητας οι συγγενείς σου.

Ζυγός
Πολύ πιθανό να ξεμονταριστούν συναισθηματικές ισορροπίες που προσπάθησες πολύ, γιατί προς το παρόν έχει μεγαλύτερη σημασία να αποδείξεις ότι είχες δίκιο.

Σκορπιός
Το πολύ «εγώ» στις σχέσεις ή η αντίδραση φέρνουν αντίστοιχης ποιότητας συμπεριφορές και άτομα.

Τοξότης
Η διάθεση είναι σχεδόν αποκλειστικά διάθεση διακοπών, οπότε είσαι δεν είσαι διακοπές, μην περιμένεις να λειτουργεί καλά η ρουτίνα.

Αιγόκερως
Τσέκαρε την αποφασιστικότητά σου στην συναισθηματική σου ζωή, επειδή είναι εύκολο να ξαναβρεθείς στα ίδια επειδή πιστεύεις ότι τα έχεις ξεπεράσει και είσαι ασφαλής.

Υδροχόος
Από το τίποτα μπορεί να δημιουργηθεί θέμα σήμερα, ειδικά αν ο απέναντι δεν δείχνει ίχνος ευελιξίας, ειδικά στο σπίτι και σε οικογενειακό πλαίσιο.

Ιχθύες
Γενικά μη λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο, ο οποίος εν προκειμένω είναι ο οποιοσδήποτε εμπλέκεται στις υποθέσεις σου.


« PREV
NEXT »