ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις | Ταύροι, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας!


Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;


Κριός
Η σημερινή είναι μια μέρα που μπορείς να βρεις δημιουργικούς τρόπους να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να συνδεθείς με τους άλλους. Μπορεί να υπάρξουν φιλοφρονήσεις ή άλλες εκδηλώσεις εκτίμησης. Έχεις την τάση να μοιράζεσαι ιδέες, συναισθήματα και αναμνήσεις. 

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες φέρνουν λύσεις σε δυσκολίες και υποθέσεις του παρελθόντος. Δεν είσαι σίγουρη αν πρέπει να μοιραστείς κάποια πράγματα, σκέψεις, ιδέες ίσως και μυστικά με τους άλλους -αν και αυτός είναι ένας τρόπος να εναρμονιστείς με τους άλλους γύρω σου. Έχεις την ικανότητα πάντως να αποφύγεις κακοτοπιές στα εργασιακά αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα μπορεί να σε βοηθήσει και να σε κατευθύνει σε ευκαιρίες και λύσεις που πιθανά αγνοούσες μέχρι χθες. Οι φιλίες και οι συνομιλίες μπορούν να φανούν χρήσιμες, καθώς μπορεί να ρίξουν φως σε παρελθοντικές καταστάσεις αρκεί να είναι ειλικρινείς. Ωστόσο μπορείς να αποφύγεις κρίσιμες αποφάσεις.

Καρκίνος
Ενώ μπορεί να υπάρξουν σήμερα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, ίσως είναι καλύτερο να αναγνωρίσεις πως η εικόνα δεν είναι ακόμα πλήρης για αυτό απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Είσαι σε θέση να συμβουλεύσεις ή να μεσολαβήσεις στη λύση κάποιων επαγγελματικών θεμάτων σου.

Λέων
Απόλαυσε τις συνομιλίες σήμερα και την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων με τους άλλους και πάρε τις λύσεις ή τις πληροφορίες που σου δίνονται. Επίσης η μέρα μπορεί να φέρει έναν παλιό φίλο ή και ισχυρές αναμνήσεις του παρελθόντος. Ο Ερμής επίσης βρίσκεται στον τομέα της συνεργασίας σου και σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με παλιές εκκρεμότητες.

Παρθένος
Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια γοητευτική συζήτηση ή μια αποκάλυψη που σε κάνει πιο αισιόδοξη, ακόμα και αν η εικόνα δεν είναι απόλυτα πλήρης. Ενώ συνεχίζουν να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ή λανθασμένες επικοινωνίες στα εργασιακά, εσύ είσαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ζυγός
Συζητήσεις σήμερα που αφορούν στην αγάπη, τα παιδιά, τις δημιουργικές δραστηριότητες, τα χόμπι ή και την ψυχαγωγία μπορεί να είναι ευχάριστες, αναζωογονητικές και ευεργετικές. Κάποιες παρανοήσεις υπάρχουν στα εργασιακά για αυτό θα πρέπει να συνεχίσεις να είσαι προσεκτική στον τρόπο που επικοινωνείς.

Σκορπιός
Επιδιώκεις την ειρήνη στην οικιακή σου ζωή με την οικογένεια ή στις καθημερινές σου υποθέσεις και μπορεί να φτάσεις σε μια ικανοποιητική λύση, μιας και μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Μην οριστικοποιήσεις αποφάσεις στα εργασιακά, μιας και έρχονται εξελίξεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα.

Τοξότης
Είναι μια εποχή για ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες συνομιλίες. Μπορεί να υπάρχει ένα ευχάριστο αίσθημα αφοσίωσης σε ένα πρόσωπο κι αυτό μπορεί να σου εμπνεύσει αισιοδοξία. Απόφυγε παρεξηγήσεις ή και ενθουσιασμούς στα εργασιακά.

Αιγόκερως
Πολλά υποσχόμενες εξελίξεις φέρνει η μέρα σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια, το σπίτι και τις οικονομικές σου υποθέσεις. Επίσης ίσως να καταλήξεις σε μια συμφωνία με κάποιον ή για ένα παρελθοντικό θέμα. Παρόλο που οι συνομιλίες είναι χρήσιμες τα συμπεράσματα και οι αποφάσεις ενδέχεται να μην είναι σοφές.

Υδροχόος
Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και έτσι γίνεσαι πιο ανεκτική με τα πιθανά προβλήματα. Είναι προτιμότερο να μην κάνεις ακόμα ριψοκίνδυνες ενέργειες στα εργασιακά και να μην πάρεις αποφάσεις. Καθοδήγησε εσύ τις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου.

Ιχθύς
Αρμονικές όψεις ενθαρρύνουν την προσέγγιση των συναισθημάτων σου με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα. Απόλαυσε τη μέρα σου και μην αγχώνεσαι για τις πιθανές καθυστερήσεις που σημειώνονται στα επαγγελματικά σχέδιά σου. 
« PREV
NEXT »