ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις: Κριοί, στο απόλυτο επίκεντρο τα εργασιακά


Πώς θα είναι το Σάββατο σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός


Ο Ήλιος σήμερα κινείται στον τομέα εργασίας και υγείας σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22/9. Κατά τη διάρκεια αυτού του μηνιαίου κύκλου στο απόλυτο επίκεντρο σου βρίσκονται τα εργασιακά και οι καθημερινές υποθέσεις σου, οι προσωπικές συνήθειες και ρουτίνες σου. Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο ενθαρρύνοντας την ανεξάρτητη και πρωτοποριακή σου πλευρά.

Ταύρος

Σήμερα ο Ήλιος ξεκινάει τη μηνιαία επίσκεψη του στον τομέα της χαράς σου δίνοντας σου την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να προσεγγίσεις την αγάπη ή να εκφραστείς δημιουργικά. Μπορεί να ξεκινήσεις ή να ανανεώσεις δημιουργικά έργα ή χόμπι. Έχεις την τάση να αναγνωρίζεις τη φυσική σου ανάγκη για αναψυχή και απελευθέρωση.
Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο ζώδιο του Ζυγού και ενώ επιδιώκεις περισσότερη αρμονία και ισορροπία με αυτή τη διέλευση σχηματίζει και πολλές προκλήσεις. Το πέρασμα του Ήλιου στο 4ο ηλιακό οίκο διεγείρει το ενδιαφέρον σου για την οικιακή ζωή σου και την οικογένεια. Είναι καιρός να αγκυροβολήσεις κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. 

Καρκίνος

Ο Ήλιος διέρχεται στον τομέα των επικοινωνιών σου από σήμερα έως τις 22/9. Ως αποτέλεσμα, το επόμενο διάστημα οι υποχρεώσεις ανεβαίνουν, καθώς σου δίνεται και η ευκαιρία να βελτιώσεις τους τομείς που νιώθεις να σε καταπιέζουν. Σήμερα επιδιώκεις την αρμονία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου γι’ αυτό και του αφιερώνεσαι αποκλειστικά.

Λέων

Με τη μετακίνηση του Ήλιου στο 2ο ηλιακό σου οίκο για μια διαμονή ενός μήνα, απλές δραστηριότητες και απολαύσεις σε προσελκύουν. Η μετριοπάθεια σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και βλέπεις την αξία του να επιβραδύνει λιγάκι τους ρυθμούς σου για καλύτερα αποτελέσματα. Αυτή η υπομονή να ξέρεις πως θα σε αποζημιώσει και θα σε ανταμείψει.

Παρθένος

Οι ανάγκες άνεσης αποκτούν ιδιαίτερη σημασία σήμερα με τη Σελήνη στο ηλιακό 2ο οίκο σου όλη μέρα. Από την άλλη, ο Ήλιος κινείται στο δικό σου ζώδιο για μια διαμονή ενός μήνα κι αυτό σε αναζωογονεί και σε ζωντανεύει. Μέχρι τις 22/9 αισθάνεσαι πιο υπεύθυνη και ικανή. Εάν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στην προσωπική εικόνα που προβάλλεις, τότε είναι μια κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις.

Ζυγός


Ο Ήλιος διέρχεται στο ηλιακό 12ο οίκο σου από σήμερα έως τις 22/9. Αυτός ο ετήσιος κύκλος διάρκειας ενός μήνα είναι ιδανικός για προβληματισμό, ανάπαυση και ανάμνηση. Συγκεντρώνεις τις δυνάμεις σου για τους πιο δύσκολους καιρούς που έρχονται και φροντίζεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Μην κλείνεσαι στις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου.

Σκορπιός

Ο Ήλιος περνά απ’ τον κοινωνικό σου τομέα ξεκινώντας από σήμερα. Αυτή η διέλευση ενθαρρύνει περισσότερες αλληλεπιδράσεις από φίλους, ομάδες και δίκτυα. Μέχρι τις 22/9 το ενδιαφέρον σου αυξάνεται γι’ αυτά που σε κάνουν ευτυχισμένη και στο πως να συνεισφέρεις. Υπενθύμισε στον εαυτό σου σήμερα ότι χρειάζεσαι κάποιο χώρο αναπνοής και μην πιέζεσαι γι’ αυτό που θέλουν οι άλλοι από σένα. 

Τοξότης


Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στους τομείς της φήμης, τους στόχους και την καριέρα σου και είναι μια εποχή για να κάνεις ένα check – in στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Το επίκεντρο είναι η απόδοση, ή οι ευθύνες σου σ’ αυτόν τον κύκλο που θα διαρκέσει έως τις 22/9. Σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποια μπλοκαρισμένα συναισθήματα και ενώ θέλεις να προωθήσεις τα προσωπικά σχέδια σου, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις εμπόδια.

Αιγόκερως

Σήμερα, ξεκινά ένας ηλιακός κύκλος που θα διαρκέσει ένα μήνα μέχρι τις 22/9 και αναζητάς περισσότερο την εμπειρία και τη μάθηση. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την ευρύτερη εικόνα και λιγότερο με τις επιλεκτικές λεπτομέρειες. Αυτή η στάση βοηθά στη μείωση του άγχους. Ωστόσο, η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα της ευθύνης σου και εξακολουθείς να είσαι παραγωγική και συγκεκριμένη στις σκέψεις σου μέχρι αύριο.

Υδροχόος

Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στο ηλιακό 8ο οίκο σου και τον επόμενο μήνα είναι πιθανό να εξερευνήσεις περισσότερο τον εσωτερικό σου κόσμο. Μπορεί να είσαι αρκετά αποφασισμένη να απαλλαγείς από μια κακή συνήθεια ή αυτοκαταστροφική στάση και να αποκτήσεις μια ισχυρότερη αίσθηση προσωπικής ολοκλήρωσης. Αλλαγές τόσο εξωτερικές όσο και εσωτερικές τείνουν να συμβαίνουν τώρα. 

Ιχθύες

Ο Ήλιος διέρχεται στον τομέα συνεργασίας σου από σήμερα και έως τις 22/9. Ο συμβιβασμός και οι διαπραγματεύσεις τείνουν να σε εξυπηρετούν καλύτερα τον επόμενο μήνα. Τα χρήματα και οι επιχειρήσεις ή τα θέματα ιδιοκτησίας σήμερα πιθανόν να σε απασχολήσουν περισσότερο. Η ανταγωνιστικότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου δημιουργεί τακτικά προβλήματα στη σχέση σας.
« PREV
NEXT »