ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Γεωργία Παναγοπούλου: «Ο ιός υπάρχει. Τελεία. Παύλα. Έλεος!»


Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης και παιδίατρος κ. Γεωργία Παναγοπούλου δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα κείμενο ως απάντηση σε εκείνους που εμμένουν να πιστεύουν πως ο κορονοϊός δεν υπάρχει αλλά είναι ένα κατασκεύασμα που αποσκοπεί στον έλεγχο της παγκόσμιας κοινότητας.

Ακολουθεί το κείμενο: 

Προς επιστήμονες και ευκολόπιστους του Διαδικτύου...γενικώς αγανακτισμένους...μασκοφόρους και μη...

Δεν είναι αστείο. Δεν ήταν ποτέ.

Πρώτον:
Ο ιός υπάρχει. Τελεία. Παύλα. Έλεος!
Είναι πάνω από 10 φορές πιο θανατηφόρος από τη γρίπη, είναι εκθετικά πιο επικίνδυνος για τις ευπαθείς ομάδες, αλλά φαίνεται επίσης να μπορεί να προκαλεί και σοβαρές, ίσως χρόνιες, βλάβες σε διάφορα όργανα ακόμα και σε όσους νοσήσουν "ήπια".

Ακούμε τους ειδικούς: Βασική αγωγή του πολίτη γμτ-κερατο-μου.

Δεύτερον:
Ο ιός δεν κατασκευάστηκε από σκοτεινά κέντρα που θέλουν να πλήξουν ...τους πάντες αδιακρίτως. Ο συνεχής στραγγαλισμός της φύσης, η αποψίλωση, η αλόγιστη και αχόρταγη ανάπτυξη του ανθρώπινου "βιο-χώρου" που έχει φέρει τα προάστιά μας σχεδόν μέσα στις ζούγκλες, οι διατροφικές μας συνήθειες, υπεραρκούν για να εξηγηθεί η (κάθε) πανδημία.
Οι κορωνοϊοί είναι γνωστοί εδώ και δεκαετίες. Οι ιοί συχνότατα μεταλλάσσονται. Οι ιοί ενίοτε σπάνε το φράγμα των ειδών:

Βασική βιολογία μέσης εκπαίδευσης, γμτ-κερατο-μου.

Τρίτον:
Η καραντίνα δεν εφαρμόστηκε για να μας ...καταστείλει. Τι να καταστείλει; Το τρομερό κίνημα των παλλαϊκών διαδηλώσεων;
Το ότι η εξουσία, με αφορμή την καραντίνα, πέρασε αποτρόπαια νομοσχέδια και τσέκαρε τις αντοχές μας, είναι άλλο θέμα. Έτερον εκάτερον.
Κανείς δεν θέλει τους παραγωγούς (δηλαδή τους προλετάριους) σπίτι τους.
Κανείς δεν θέλει τους καταναλωτές κλεισμένους μέσα.
Δεν-παράγεται-έτσι-η-υπεραξία: 

Βασική πολιτική οικονομία μέσης εκπαίδευσης γμτ-κερατο-μου.

Τέταρτον:
Οι μάσκες προστατεύουν. Πρέπει να τις φοράμε.
Το ποιο είδος μάσκας προστατεύει περισσότερο είναι άλλο θέμα. Το ότι κάποιοι κερδοσκοπούν από το εμπόριό τους ενώ θα έπρεπε να διανέμονται δωρεάν είναι επίσης άλλο θέμα.
Έτερον εκάτερον.

Βασική κοινή λογική γμ και ξανα-γμ το κερατό μου.

Πέμπτον:
Δεν συνωστιζόμαστε σαν ηλίθιοι. Το ότι η κυβέρνηση στέλνει μπάτσους στις πλατείες που τα πίνουν οι πιτσιρικάδες και όχι στις ... φιέστες του Μπακογιάννη (το αυτονόητο δηλαδή), δεν ανάγει τον συνωστισμό σε ... αντιστασιακή πράξη.
Δεν-είστε-πεντάχρονα.
Μην-αντιδράτε-σαν-πεντάχρονα.
Βασική ...ξέρω εγώ;
ΒΑΣΙΚΗ πάντως.

Και τελικό έξτρα μπόνους:

Το 5G δεν προκαλεί ...νοητικό έλεγχο (η αμορφωσιά τον προκαλεί), τα εμβόλια δεν περιέχουν μικροτσίπ!! (δηλαδή εδώ τι να σχολιάσουμε καν), κανείς δεν μας ψεκάζει από τα 30 χιλιάδες πόδια (μια και αυτό, ακόμα κι αν κάποιος θα ήθελε να το κάνει, βάση των νόμων της ρευστομηχανικής και της μετεωρολογίας θα ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ αναποτελεσματικό), και ο Μπιλ Γκέιτς δεν θέλει διακαώς να παρακολουθεί τη ζωή της κυρα-Κατίνας και του κυρ-Παντελή από τα Άνω Λιόσια (τα συλλεγόμενα δεδομένα από τη διαδικτυακή μας κίνηση υπεραρκούν για τις στοχευμένες διαφημίσεις που μας στέλνουν).

Δεν περίμενα ειλικρινά ποτέ ότι θα πρέπει να συζητάμε τόσο αυτονόητα πράγματα - ακόμα και σε αυτή τη χώρα, ακόμα και με αυτόν τον λαό.

Ειλικρινά, για πρώτη φορά, εγώ ο αισιόδοξος έχω αποκαρδιωθεί.
Την καλημέρα μου.
Και για την αντιγραφή από τη σελίδα 'Το μυαλό είναι ο στόχος" Γεωργία Παναγοπούλου« PREV
NEXT »