ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Μεγαλόπολης σχετικά με το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην περιοχή


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης σχετικά με το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στο Δήμο Μεγαλόπολης.

Δείτε την ανακοίνωση του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλος Αθανάσιος:

Με αφορμή τη χθεσινή διαπίστωση κρούσματος κορωνοϊού στο Δήμο μας, η Δημοτική Αρχή βρίσκεται ήδη σε άμεση επικοινωνία με το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
Το κρούσμα που εντοπίσθηκε διαμένει μόνιμα στην Αθήνα, επισκέφθηκε Κοινότητα του Δήμου μας πριν από τρείς ημέρες και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήρθε σε επαφή με συμπατριώτες του.
Από τη σχετική ενημέρωση που δόθηκε από τις αρμόδιες υγειονομικές Αρχές και σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν τεθεί σε αυτές τις περιπτώσεις, δε συνίσταται η λήψη συγκεκριμένων μέτρων.
Προληπτικά, ο Δήμος θα προβεί σε απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων εντός της κοινότητας στην οποία εντοπίσθηκε το κρούσμα.
Πρέπει να γίνει σαφές ότι ο κορωνοϊός παραμένει μια υγειονομική απειλή, μπορεί όμως να αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία, σύνεση και υψηλό αίσθημα προσωπικής ευθύνης.
Εφόσον τηρούμε συστηματικά τα πάγια μέτρα προστασίας (χρήση μάσκας, ατομική υγιεινή και διατήρηση της απόστασης μεταξύ μας) είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς.

Εκ του Δήμου
« PREV
NEXT »