ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Έκκληση Τζιούμη για ευλαβική τήρηση των μέτρων προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό (video)


Η ευλαβική τήρηση των μέτρων προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό αποτέλεσε το αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη με επαγγελματικούς φορείς, το μεσημέρι της Δευτέρας (10/8/2020), στο Δημαρχείο της πόλης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης, ο Σύλλογος Καφεστιατόρων και ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου.

Αφορμή για τη συνάντηση αυτή, είναι η εξελισσόμενη έξαρση των κρουσμάτων covid 19 στην Ελλάδα, αλλά και τα δύο πρώτα κρούσματα στην περιοχή της Τρίπολης.

«Το θετικό είναι ότι οι συμπολίτες μας είναι καλά στην υγεία τους, ενώ όλα τα δείγματα που ελήφθησαν, στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης, ήταν αρνητικά» είπε ο Δήμαρχος Τρίπολης, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, ο κ. Τζιούμης, τόνισε:

 «Απευθυνόμαστε στους πολίτες και υπενθυμίζουμε ότι ο καθένας μας οφείλει να τηρεί τα μέτρα ατομικής προστασίας, δηλαδή τη μάσκα - στους χώρους που προβλέπεται -,το τακτικό πλύσιμο των χεριών και την τήρηση των αποστάσεων.

Επίσης, οι επαγγελματίες της περιοχής μας πρέπει να λαμβάνουν όλα τα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ δηλαδή να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις, να μην υπάρχουν όρθιοι πελάτες στα καταστήματα, ενώ το προσωπικό να φορά απαραιτήτως μάσκα.

Εμείς ως Δήμος εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια που μας δίνει ο Νόμος για να προστεθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τραπεζοκαθίσματα, πάντοτε τηρώντας τις ανάλογες αποστάσεις.

Η αστυνομία κάνει ελέγχους μαζί με τις άλλες ελεγκτικές υπηρεσίες. Ο Δήμος δεν είναι μέσα στους ελεγκτικούς μηχανισμούς, όμως είμαστε στη διάθεση της Αστυνομίας να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια αυτή.

Αν τηρήσουμε τα μέτρα του ΕΟΔΥ, με ευλάβεια, θα αντιμετωπίσουμε κι αυτό το κύμα του κορωνοϊού με επιτυχία, για να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες και λιγότερα κρούσματα.»

« PREV
NEXT »