ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το Συμβούλιο Κοινότητας Τρίπολης | Δείτε τα θέματα


Δύο συνεδριάσεις του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης θα διεξαχθούν την Τετάρτη, 5/8/2020, στις 8.00 και στις 9.00 το βράδυ, στο παλαιό Δημαρχείο της πόλης.

Ακολουθούν οι προσκλήσεις: 

Μετά τη ματαίωση της κατά την 13η Ιουλίου 2020 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 79/9-7-2020 πρόσκληση συνεδρίασης και της κατά την 3η Αυγούστου 2020 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 81/30-7-2020 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα δημόσια συνεδρίαση την 5η Αυγούστου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στις  προηγούμενες προσκλήσεις, ήτοι:


  • 1. Επί αιτήματος του 1ου Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης (Πάρκο Θυσίας Προσκόπων Αϊδινίου).
  • 2. Δράσεις και εκδηλώσεις για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020 στο Δήμο Τρίπολης.
  • 3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια – εστιατόριο - πιτσαρία», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Παγκράτης Παναγιώτης και Σια Ο.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Καλαβρύτων 78 στην Τρίπολη.
  • 4. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Τσουκάκη Ειρήνη και Σια Ε.Ε» που βρίσκεται επί της οδού Δημητρακοπούλου 5 στην Τρίπολη.
  • 5. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια - μπαρ», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Μποσμής Χαρίλαος του Ευσταθίου» που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 9 στην Τρίπολη.
  • 6. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «εστιατόριο – καφέ μπαρ - ψητοπωλείο» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Μέλιος και Σια Ε.Ε» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Νικηταρά 15 και Πλαπούτα στην Τρίπολη.
  • 7. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφενείο - μπαρ» με την επωνυμία «Μαρνέρη Χριστίνα του Αποστόλου» που βρίσκεται επί της οδού Ρήγα Φεραίου 71 στην Τρίπολη.
  • 8. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια - εστιατόριο» με την επωνυμία «Α. Παπαδόγιαννη – Κ. Νικητοπούλου Ο.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 57-59 στην Τρίπολη.
  • 9. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Καφενείο με τεχνικά ή μηχανικά παιχνίδια (σνακ μπαρ – ουζερί)» ιδιοκτησίας του κ. Τσούρνου Ηλία του Γεωργίου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δαβιάς 3 & Πετροπούλου 9 στην Τρίπολη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μετά τη ματαίωση της κατά την 3η Αυγούστου 2020 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 82/30-7-2020 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα δημόσια συνεδρίαση την 5η Αυγούστου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43), με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στην προηγούμενη πρόσκληση, ήτοι:


  • 1. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη ειδών οπωροπωλείου σε κατάστημα «οπωροπωλείο – παντοπωλείο», ιδιοκτησίας του κ. Μανέλη Κωνσταντίνου του Ιωάννη, που βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 22 στην Τρίπολη.
  • 2. Περί ονοματοδοσίας οδών στην κοινότητα Τρίπολης (Συγκρότηση Επιτροπής).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

« PREV
NEXT »