ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη | Σκορπιοί, αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειας σας
Πως θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει για σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Πρέπει πρώτα να ηρεμήσετε για να τακτοποιήσετε χωρίς άγχος τις υποχρεώσεις σας. Φαίνεται πως η σημερινή ημέρα δε θα είναι τόσο κατάλληλη για να εκφράσετε τις ιδέες σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Εάν ανατραπούν κάποιες υποθέσεις σας, φροντίστε να έχετε εναλλακτικές. Κάντε ένα βήμα πίσω και συμβιβαστείτε, για να μην ανέβουν οι τόνοι σε μια επαγγελματική σας συζήτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
 Οι ερωτικές σας ατασθαλίες σας, ίσως πικράνουν κάποια άτομα που σας έχουν φερθεί υπέροχα. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αλλάζουν το δικό σας πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια καινούρια διαμορφούμενη κατάσταση, θα αλλάξει πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο. Τολμήστε να πείτε τις ιδέες σας χωρίς να εκβιάζετε και να πιέζετε καταστάσεις.

ΛΕΩΝ
Λύστε ένα πρόβλημα που εκκρεμεί και σας έχει κουράσει αρκετά, με διπλωματία και έξυπνες κινήσεις. Αποφύγετε να δεσμευθείτε με υποσχέσεις που ξέρετε καλά ότι δεν πρόκειται να τηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για να πετύχετε καλύτερη μεταχείριση από τους άλλους, προβάλετε τις ικανότητές σας. Μην πιέσετε το σύντροφό σας με αδικαιολόγητες ζήλιες και μην είστε υπερβολικοί σε αυτά που λέτε.

ΖΥΓΟΣ
Μια προσωπική σας σχέση, θα ανοίξει ορίζοντες που μέχρι τώρα δε φανταζόσασταν. Νέες προοπτικές, καινούρια δεδομένα, νέοι τρόποι και πρακτικές, θα σας αναγκάσουν να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στις συζητήσεις μεταξύ των ατόμων της οικογένειάς σας. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας κολλάνε και δε σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καθυστέρηση της πραγματοποίησης των ονείρων ή των σχεδίων σας, δε σημαίνει ότι πρέπει να τα απαρνηθείτε. Απλώς θα πρέπει να μάθετε να συμβαδίζετε με το χρόνο και να επιδεικνύετε την υπομονή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα καταφέρετε να ξαναβρείτε χρήσιμες ισορροπίες που είχαν ανατραπεί και λύσεις για τα προβλήματα ή τους προβληματισμούς που είχαν προκύψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα υπάρχουν εναλλαγές στα συναισθήματά σας, αλλά παρά τις αντιξοότητες θα σας δοθεί η δυνατότητα να καθορίσετε εσείς περισσότερο τη ζωή σας και όχι οι άλλοι ή οι συγκυρίες.

ΙΧΘΥΣ
 Η στήριξη που θα λάβετε από το σύντροφο σας θα είναι ανεκτίμητη, όμως, δε θα είναι το μόνο άτομο που θα σας προσφέρει τη βοήθειά του, καθώς φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι στο πλευρό σας.
« PREV
NEXT »