ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αίθουσα ψυχαγωγίας δημιούργησε η Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας


Η Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας, σας ενημερώνει ότι δημιούργησε μια αίθουσα ψυχαγωγίας, προχωρώντας στην αγορά 2 παιχνιδιών, ένα μπιλιάρδο και ένα ξύλινο ποδοσφαιράκι.

Η αίθουσα η οποία έχει παραχωρηθεί στην Α.Ε.Β. για δραστηριότητες, είναι η πρώην αίθουσα του Νηπιαγωγείου στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού μας.

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα παιχνίδια, είναι χωρίς κερματοδέκτες (ΔΩΡΕΆΝ ΧΡΉΣΗ), οπότε η προσοχή σας για να τα κρατήσουμε στην άριστη κατάσταση που βρίσκονται θα πρέπει να είναι 10πλάσια. Τα χρήματα για να αγοραστούν τα παιχνίδια, προέρχονται από λαχειοφόρους αγορές προηγούμενων ετών, με λίγα λόγια δικά σας χρήματα. Ας τα σεβαστούμε όλοι λοιπόν.

Η αίθουσα με την πάροδο του χρόνου και την βοήθεια σας, θα διαμορφωθεί σε μια αίθουσα παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες του χωριού μας. Ο Σύλλογος μας έχει ως στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση αυτής της αίθουσας με περισσότερα παιχνίδια (π.χ. πινγκ-πονγκ, τραπεζάκια για τάβλι κλπ., παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους), οπότε οποιαδήποτε ιδέα ή ακόμα και προσφορά σας είναι καλοδεχούμενη.

Σύντομα αναμένουμε και τις εξελίσσεις όσον αναφορά την επισκευή του γηπέδου 5Χ5. Μέχρι τότε θα αρκεστούμε στις κόντρες του ποδοσφαίρου στο ξύλινο ποδοσφαιράκι.

Και μην ξεχνάμε τους κανόνες υγιεινής για να είμαστε όλοι ασφαλείς στο όμορφο χωριό μας το 15αύγουστο. 

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


« PREV
NEXT »