ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

4απλή επιτυχία του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Tripolis Open 2020


Με τετραπλή επιτυχία συνεχίζει ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, το καλοκαιρινό του ταξίδι στα open τουρνουά.

 Με 17 αθλητές και μέλη σε όλες τις κατηγορίες, τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών συμμετείχε ο όμιλος της ΑΕΚ στο τουρνουά που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά ο ΣΑ Τρίπολης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Τεγέας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι , όπως αναφέρθηκε, οι αγωνιστικές επιτυχίες του ομίλου μας είχαν 4απλή υπόσταση. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των γυναικών Masters  την 1η θέση κατέλαβε η Λαμπροπούλου Σήλια και την 3η θέση η Καραναγνώστη Μαρία, ύστερα από πολύ δυνατές εμφανίσεις καθ όλο το τουρνουά.

Στην κατηγορία των γυναικών 12-35 την 3η θέση κατέλαβε η Παπαηλίου Βάσια μετά από πολύ δυνατή προσπάθεια, καθώς έπαιζε ταυτόχρονα σε 3 τουρνουά, με καθημερινά παιχνίδια.

Τέλος στην κατηγορία των ανδρών μέσα στα κύπελλα για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Αθανασόπουλος Αντώνης. Ο Αθανασόπουλος, όπου αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, κατέκτησε τελικά την 2η θέση του consolation draw.

Η νέα διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης και η προπονητική ομάδα του ομίλου θα ήθελαν δημόσια να συγχαρούν όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και τους διακριθέντες στο τουρνουά του ΣΑ Τρίπολης και να τους ευχηθούν καλή αγωνιστική συνέχεια με ανάλογες επιτυχίες.
« PREV
NEXT »